Шефът на Зъболекарския съюз: Почвам се да се питам дали скандалът с НЗОК е случаен

  • 23 февруари 2018 18:54

  • 2652
  • 1
Шефът на Зъболекарския съюз: Почвам се да се питам дали скандалът с НЗОК е случаен
© БНТ

Когато имаш 157 млн. лв. за 2018 г., които означават здраве за устатата на българските граждани, когато си завършил навреме преговорния процес, как да реагираш в един момент, когато се говори за задлъжнялост на НЗОК към други европейски здравни каси, дават се необосновани примери, хвърлени във въздуха. Това попита в предаването "Още от деня" председателят на Българския зъболекарски съюз д-р Николай Шарков по повод сакндала с НЗОК.

Човек трябва да бъде прагматичен в разговорите си с институциите и да казва истината. Няма причини Националният рамков договор да не бъде подписан. Бюджетът е законно приет, нашият рамков договор е от един месец на сайта на Зъболекарския съюз. Сигурен съм, че и Лекарският съюз утре ще подпише договора.

Това беше поредният скандал в един момент, в който България е председател на Съвета на министрите на Европейския съюз. Почвам се да се питам дали това е случайно. От този скандал нямат интерес нито Българският зъболекарски съюз, нито Българският лекарски съюз, нито пациентите. Заради 600 граждани да не се подпише Националният рамков договор, това би било абсурд.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2652 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.02.26 | 06:35

1
Охранените зъболекари - и те се притеснили за народа. Ей тоя пусти народ, всичкото бизнесмени само за него мислите бе, сън не ви хваща от толкова мислене. Мамините златни.

Добави коментар

Водещи новини