Андрей Едрев заби ваксина на д-р Атанас Мангъров в ефир (снимка)

  • 02 юли 2018 08:43

  • 7852
  • 3
Андрей Едрев заби ваксина на д-р Атанас Мангъров в ефир (снимка)
©

Андрей Едрев, която стана известен след участието си в еротично риалити, избухна срещу ваксините в ефир. Той дори стигна по-далеч - стана от стола си в студиото и заби ваксина в ръката на д-р Атанас Мангъров, началник на детското отделение на Инфекциозна болница. Реакцията му беше в знак на протест срещу задължителното ваксиниране на деца у нас, без да се дава възможност на родителите да откажат.

Преди това гневният мъж попита лекарят колко ваксини против бяс е постравил тази година. Едрев добави, че е преболедувал шарка, въпреки, че е бил ваксиниран. 

Според експертите, за да няма смъртност от редица тежки заболявания, причината е, че у нас се поставят ваксини. „Ние сме единствената страна, в която ваксината за Варицела не се включва в имунизационния календар. Ако аз мога да съветвам някой, то ще бъде да се ваксинира“, добави началникът на детското отделение на Инфекциозна болница.

По думите на Едрев при толкова ваксини задължително ще получите увреждания. „Не може някой да определя с какво ще тровиш детето си“, избухна той.

Мангъров добави, че единствената ефикасна ваксина преди всички останали, би била тази срещу човешката глупост.

Има ситуации, в които общественото здраве стои над личното, добави личен лекар.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
7852 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Имунолог

2018.07.03 | 23:13

3
Виктория,неграмотна пача,прочети нещто научно за ваксините,но не в бг,мама,завърши средно,разбери наистина как действат,IGG антиген-антитяло,какви опити се правят преди да се пусне на пазара и тогава се обаждай
Иво Николов

2018.07.02 | 17:06

2
От такива "осведомени" слабоумнци ще пламнеме от болести. Покрай сухото ще гори и мокрото. Гледат по телевизора или вземат да прочетат откъслечни два реда псевдонаучни информации написани от неграмотни, безотговорни или направо злонамерени дървени философи и после натрапват неграмотността си на хора, които са отдали живота си, за да ги предпазят...
Виктория

2018.07.02 | 15:08

1
Така му се пада !

Добави коментар

Водещи новини