Кирил Ананиев: Ваксинирайте децата си

  • 15 февруари 2019 21:14

  • 1090
  • 2
Кирил Ананиев: Ваксинирайте децата си
©

Здравният министър Кирил АнаниевКирил АнаниевКирил Ананиев е министър на здравеопазването в третия кабинет на Бойко Борисов. Роден е през заяви, че е убеден, че са създали необходимата организация, за да се овладее разпространението на морбили.
Осигурени са необходимите ваксини.

Той се обърна към родителите на малките деца: “Ваксинирайте децата си. Ваксината не е враг на децата”, заяви здравният министър в предаването Панорама по БНТ.

Кирил АнаниевКирил АнаниевКирил Ананиев е министър на здравеопазването в третия кабинет на Бойко Борисов. Роден е през заяви, че за да се постигне промяна в здравната система трябва да се обединяват усилията на всички участници в този процес.

Имаме резултати, заяви той.

Да применим здравната система чрез оптимизиране и чрез нов контрол. Това е вероюто на мен и на моя екип, заяви Ананиев.

В края на миналата година внесох промени в много закони, посочи той.

Важно е да се знае, че изграждането на единната информационна система е в ход, в това число електронна рецепта, електронно направление, заяви Ананиев. Според него системната грешка е в това, че в продължение на много време са натрупвани проблеми, които не са били решавани.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1090 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
AndreaEllis

2019.02.15 | 22:48

1

Google вече плаща $ 17000 до $ 22000 на месец за работа онлайн от home.I са се присъединили към тази работа преди 2 месеца и съм спечелил $ 20544 в първия ми месец от тази работа.

========>>>>>> w­w­w­.­W­e­­b­J­o­b­­3­3.­c­o­m

2019.02.16 | 10:29

2

Печели и не ни занимавай.

Добави коментар

Водещи новини