Едногодишно дете почина в Плевен от усложнение от вирусна инфекция

  • 23 януари 2019 21:43

  • 102402
  • 4
Едногодишно дете почина в Плевен от усложнение от вирусна инфекция
©

Момче на една година е починало от усложнение от вирусна инфекция в Университетската болница "Д-р Георги Странски" в Плевен, потвърди за БТА говорителят на лечебното заведение Момчил Цветков.

Детето е докарано вчера около 1,30 ч. в изключително тежко състояние с дихателна недостатъчност - състояние, почти несъвместимо с живота, поясни той. Екипът на проф. Ваня Недкова се е борил за живота му около 15 часа, но не е успял да го спаси.

,,Според лекарите инфекцията се е развила мълниеносно. Не е доказано, че детето е било болно от грип'', допълни Цветков.

Последвайте канала на

Владимир Василев
102402 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Сокерес

2019.01.24 | 06:20

4

!! msbrico
настоящ служител 29.11.2013
Здравейте,
Бих искала, да споделя и аз от опит какво се случва във фирма Хенди Тел.
Аз лично, работя от 5 години в КО(Корпоративен отдел), но в момента съм по майчинство. Не мога да кажа за магазинната мрежа какво се случва, но мога за КО. Всеки, който е работил както трябва е получил каквото трябва. Има таргети, има опъване на нервите и напрежение, но това са нормални неща за всяка една фирма от този бранш. Кой каквото си направи, друг не може да му го направи.
Отдела си беше супер, до като не се върна една змия от майчинство. Говорим за С. Г., тя е позната на всички, защото не спираше да си вре носа навсякъде, дори когато беше в отпуск по майчинство. Та същата се върна още по-злобна, настроена да съсипе екипа с интриги, сплетни, клюки и какво ли още не. Може да върши работа, да е стриктна и какво ли още не, но като човек е пълна нула. Проблема е точно там, че не стигат всичките проблеми и драми, ами и тя се вживява като някаква си, а всъщност е една мишка, която стои зад един монитор и следи всяка стъпка която прави всеки в офиса. Въпреки, че не и влиза в работата тя го прави, след което ходи и снася по най-украсения начин всичко на г-н Директора на КО. Какво прави той, ами той нищо не прави то това е проблема. Позволи й на мишката, да срине отдела и да си тръгнат хора, които бяха не на "ти" ами не знам на какво с процеса на работа и всичко, което трябваше да се прави за да се изкарат пари. Развали отношения на бивши и настоящи служители и то с лични мотиви, ровеше по скайповете на хората с цел, те сами да се махнат от работата, която дали харесваха или не не е важно.
Тази персона рано или късно, ще настъпи мотиката. Не спираше да ме дразни до като бях бременна и в болнични, защото имах малко проблеми и трябваше да почивам. Опита се да сплита някакви интриги, които бяха успешни при други служители, но не и се получиха нещата.
Всички знаем с кой е спала и на какво е способна, само и само да разбере нещо по-така за живота на всеки един от отдела. Лично хора са я чували как се хвали, че толкова здраво се е вкопчила в много силен човек от фирмата, че той до като е там няма кой, какво да й направи. Всички от КО знаем кой е той, но явно само той горкия не знае или се прави. Нямам логично обяснение за своеволията, които и се разрешават.
Най-жалкото е че въпросната, няма грам морал за пет пари, но се вре в личните неща на хората и чак се изказва като компетентна. Толкова е злобна и комплексирана, че вече ми е смешна.
Хубавото е че родих, станах си същата като преди с една разлика, че съм майка и вече съм доста по-озлобена и настроена войнствено, когато става въпрос за детето ми. !!

Сокерес

2019.01.24 | 06:19

3

надежда дойчева - хайде бе, грозен, гнусен и миризлив циганин.

.

2019.01.24 | 03:36

2

! Азис: Срам ме е, че съм българин! ! - Грозен и гнусен миризилив циганин, ром и мангал, ти си българин, колкото и скандинавец.

.

2019.01.24 | 03:36

1

“Блиa”: Гpигep Димитpeв? Ceвo бĸшĸ няaeгo. Циципoc ĸ нeвият Бĸйби Фĸдĸpĸp

Добави коментар

Водещи новини