Зов за помощ: Да подкрепим Ивайло в борбата му с мускулната дистрофия

  • 21 септември 2018 10:45

  • 17597
  • 0
Зов за помощ: Да подкрепим Ивайло в борбата му с мускулната дистрофия
© Фейсбук

Ивайло Карабанчев има не лека съдба. Едва 5-годишен започва да проявява симптоми на нарушение на двигателните способности, които довеждат до дълго обикаляне по болници в търсене на причината. На 10 години лекарите му поставят диагнозата Мускулна дистрофия - тип Дюшен - нелечима болест. Днес Ивчо е на 16 и продължава да се бори с болестта, за да си спечели още време.

Заболяването представлява постепенно отказване на мускулите, като е въпрос на време да достигне до сърцето и белите дробове. Наскоро лекари в Китай дават надежда на семейството на Ивайло за забавяне развитието на болестта. Това е възможно с провеждането на няколко курса рехабилитационни процедури, които продължават по 15 дни. Ивчо се нуждае от 3 последователни курса, като всеки курс е на стойност 25 000 лв.

Ивайло има оферта за първия курс на лечение за месец октомври. Тук идва и нашето участие, с което бихме могли да помогнем за събирането на средствата, които са необходими. На 21.09.2018 г. в "Клуб на фоторепортерите" ще се проведе благотворително събитие - базар, на който ще се предлагат картини, фотографии и бижута на млади български творци. Творбите ще бъдат качени в албум тук, в страницата, за да имате възможност предварително да се запознаете с тях. Артисти и музиканти ще се погрижат за доброто настроение на всички гости.

Целта ни е до края на месец септември да съберем парите за поне един курс на лечение, за да може малкият юнак да се почувства малко по-добре.

Заповядайте! И не забравяйте усмивките и доброто си настроение! Очакваме ви!

Лична страница на Ивайло Карабанчев:
https://www.facebook.com/pg/timeforivailo/posts/?ref=page_internal

Линк към музикалното събитие в подкрепа на Ивайло Карабанчев
https://www.facebook.com/events/263439194286952/

Време за Ивайло!!!

Последвайте канала на

Novini.bg
17597 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини