24-годишният Калоян се нуждае от помощ, за да живее

  • 27 септември 2016 09:20

  • 148857
  • 3
24-годишният Калоян се нуждае от помощ, за да живее
©

24-годишният Калоян се нуждае от помощ, за да живее. Той се бори с рядък вид рак - Сарком на Юинг тип 2, който е засегнал органите в малкия му таз.

След проведено лечение у нас състоянието на младият мъж се влошава. На 19 юли той е приет в болница "Св. Анна" с оплаквания за болки в десния крак и е имало съмнения за херния. Там му е направен направен скенер и се установява, че има някакво образувание на пикочния мехур, като лекарите не могат да определят точна какво е. На 21 същия месец той е подложен на 5-часова операция. След 2-седмичен престой в болницата, Калоян е изписан.

45 дни след това Калоян е приет в болница „Токуда“ с оплаквания за затруднено дишане и болки в белия дроб. В следствие на операцията се оказва, че е получил белодробна емболия. При престоя в болницата десният крак започва да отича и лекарите препоръчват да се направи скенер на коремните органи. След който се оказа, че туморът рецидивира.

След множество консултации със специалисти в тази област диагнозата е потвърдена. Семейството получава препоръки за клиника „Anadolu“ в Истанбул и подава документи за лечение там. След като документите са прегледани от специалистите в клиниката, Калоян е одобрен за лечение.

Вчера Калоян се е върнал от турската клиника, която е дала надежди за него. Направени са му изследвания и множество консултации със специалистите. Назначено е лечение което се състои в провеждането на химиотерапия през 21 дни в продължение на една година. Курсът на лечение ще струва 150000 лева. Тази сума, обаче е непосилна за близките му. Сега те молят за помощ, за да може той да живее.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
148857 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Bulgarin

2016.10.09 | 11:18

3
Daite niakakva smetka da mogat horata da pomagat
Моника

2016.10.09 | 11:18

2
Най-отдолу има сметка.
Dona

2016.10.09 | 11:18

1
Nai-dobre za hora ot chujbina e paypal. Ima li takava smetka otvorena. Ako ne, napravete molia, za da mogat i hora ot chujbina da se vkluchat

Добави коментар

Водещи новини