Никола Вапцаров: Срещу Манолова имаше целенасочена атака, която опорочи вота

  • 04 ноември 2019 15:11

  • 3518
  • 1
©

Това беше една целенасочена атака към нас, към г-жа Манолова и това опорочи вота. Самият факт, че има определен брой протоколи, които не са попълнени, е достатъчен аргумент да искаме касиране на вота. Това заяви на пресконференция Никола Вапцаров от Инициативния комитет на Мая Манолова във връзка с изборните резултати в София по време на балотажа

Коментари 1

Добави коментар
Боби

2019.11.06 | 21:48

1

Браво Бойко. Първо, поздравления за това, което правите. Второ, да ви честитя победата. Единствения български политик, който удържа и не позволява, червената сган да се домогне до властта. Мдаа, добре планираният и конспиративно приложен план за преврат НЕ УСПЯ и сега финансистите си искат обратно милионите, които са инвестирали напразно в двете к.урви, Корнелия и Мая!
Най- лошото за спосранските кукловоди е , че от години изградените червени подразделения на БСП като ДБ и тем подобни "десни" сега бяха разкрити без видима полза и вложените в тези псевдодесни партийки пари са НАПРАЗНО и безвъзвратно загубени!

Лошо, мноого лошо! Червените разпоретини се провалиха за пореден път и БСП е изправена пред финансов, идеен и партиен ФАЛИТ!

Добави коментар