Манолова обеща пълна ревизия на договорите по големите инвестиционни проекти

  • 19 септември 2019 15:12

  • 2651
  • 6
©

Като граждански кандидат пиша своята програма за управление с гражданите на София, но също така за мен са важни и идеите на партиите, коите ме подкрепят, защото по тяхно уверение те също идват от гражданите. Това заяви кандидатът за кмет на столицата Мая Манолова по време на срещата си с левите политически формации

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Ерни

2019.09.20 | 14:41

6

Нямаш, шанс. Софиянци не те искат. помнят 2013, Понеже повтаряш постоянно гражданите, е да те светна...не те щат.

цък

2019.09.20 | 11:00

5

Може би единствената длъжност, която "приляга" на Мая е тази от която се отказа - Омбудсман. Там трябва да имаш голяма уста, да обикаляш страната където ти скимне като гламав, да обещаваш всичко на всички - тъй като така или иначе ти няма да го изпълняваш, да говориш демагогски на хората не това което трябва а това което искат да чуят, да търсиш "кусурите" на тези които по някаква причина не ти харесват и т.н. и т.н. Убеден съм, че дори и да бъде избрана за кмет тя ще съжалява, защото там което обещаеш ще трябва да го изпълниш - а ако не я изберат ще съжалява още повече, че доброволно напусна тази сладка за нея длъжност !

коментар

2019.09.20 | 10:32

4

Е слава Богу , че си имате лидер с ВИЩЕ обрузование........

ii

2019.09.20 | 09:05

3

Тя лично няма,но Нинова има.Манолова както президента г-н Радев ще бъдат под пкомандата на нея

КОТ БЕГЕМОТ

2019.09.19 | 22:36

2

ПОКАЖИ СИ ДИПЛОМАТА ЗА ЗАВЪРШЕНО ВИСШЕ ЮРИДИЧЕСКО ОБРАЗОВАНИЕ, МА! АКО ИМАШ ПОНЕ КАПКА ДОСТОЙНСТВО И НЕ СИ ЛЪЖКИНЯ, НАРАВИ НАЙ-ПРОСТОТО НЕЩО И ЗАТВОРИ УСТИТЕ, НА ТЕЗИ, КОИТО СЕ СЪМНЯВАТ В ПРИДОБИТАТА ОТ ТЕБ ОБРАЗОВАТЕЛНО-КВАЛИФИКАЦИОННА СТЕПЕН! МАЙЧЕ-МНОГОЗНАЙЧЕ, НАЙ-ЕЛЕМЕНТАРНОТО Е, ДА НАПРАВИШ ТОВА, КОЕТО НАПРАВИ ДАНАИЛ КИРИЛОВ, КОГАТО ГО ХУЛЕХА, ЧЕ БИЛ ,,ТРОЙКАДЖИЯ" В СУ ,,СВЕТИ КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ"! ПРОСТО СИ ПОКАЖИ ДИПЛОМАТА С ПРИЛОЖЕНИЯТА /ОПИСИ/ НА УСПЕШНО ПОЛОЖЕНИТЕ ИЗПИТИ ПРЕЗ СЪОТВЕТНИТЕ СЕМЕСТРИ И ИМ ЗАТВОРИ УСТИТЕ!
МАНОЛОВА, ОТ КИЛОМЕТРИ ЛИЧИ, ЧЕ НЕ СИ ЮРИСТ! ИЗКАЗЪТ ТИ НЕ Е НА ЮРИСТ, ПОДБОРЪТ НА ИЗРАЗНИТЕ СРЕДСТВА, С КОИТО СИ СЛУЖИШ НЕ СА НА ЧОВЕК, КОЙТО ПОНЕ МАЛКО Е ТЪРКАЛ УНИВЕРСИТЕТСКИТЕ БАНКИ, ХОДИЛ Е НА КОЛОКВИУМИ НА ИЗПИТИ, РЕШАВАЛ Е КАЗУСИ! ИМАЙ ДОСТОЙНСТВО И СИ ПОКАЖИ ДИПЛОМАТА, ЗА ДА ВИДИМ ДАЛИ СИ ЮРИСТ В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ! ЗАЩОТО, ДОКАТО НЕ Я ПОКАЖЕШ, ОЗНАЧАВА, ЧЕ ТЕ Е СТРАХ ОТ НЕЩО И ЗАТОВА Я КРИЕШ!
ПОМНИН И ,,АФЕРАТА "КОСТИНБРОД", ПОМНИМ И НАЗНАЧЕНИЕТО НА ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДАНС!
ДОТУК СИ ИЗВЕСТНА САМО С ЛЪЖИ! АБСОЛЮТНО НИКАКВА ПРОГРАМА НЯМАШ! ЕДНИ ГОЛИ, С НИЩО НЕПОДПЛАТЕНИ КУХИ ФРАЗИ, ПРОСТАШКИ ОБЕЩАНИЯ И НЕИЗМЕРИМА ЖАЖДА ЗА ВЛАСТ НА ВСЯКА ЦЕНА!

праведен

2019.09.19 | 15:43

1

Покажи програмата с която идваш, с какво ще надграждаш ?

Добави коментар