Мая Манолова: Трябва да има мечта за София, градът да се превърне във Виена на Балканите

  • 15 септември 2019 15:44

  • 1308
  • 3
©

Ценя подкрепата на БСП, ДБГ и на всяка формация, както и на гражданите. Това е една смелост да застанеш до мен.  Това заяви кандидатът за кмет на София Мая Манолова в ефира на БНТ.

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Erny

2019.09.16 | 21:14

3

София си има успешен и работещ кмет г-жа Фандъкова, която направи и продължава да прави много за столицата на България. Благодарение на нея София се превърна в един модерен и красив европейски град. Тя е един работещ професионалист, който освен това си ръководи много добре и екипа, с който работи. Мая Манолова да си намери друга работа като и изтече мандата на омбудсман, тя какво ли не работи досега, едно политическо обременено лице и само с политически назначения. Нека си приложи знанията и уменията в друга сфера. Даже сега в речта си казва “трябва да поведа гражданите”! За какво повеждане говори, за лидер на освободително движение ли се кандидатира или за работа в една администрация, която ОБСЛУЖВА гражданите?

Брус Уейн

2019.09.16 | 13:12

2

Докато се мисли само как София да стане на "Виена" тая държава в покрайнините ще прилича на разграден двор...В София от всичко по много да има, пък ако остане нещо за другите градове остане..Да прекръстят тая Държава от България на София и да се свършва с тая мъка в "провинцията", която е съпроводена от дупки, безпаричие, мизерия, неугледност и липса на най-елементарна инфраструктура. Големи софианци, голЕмо нещо.: )

Фердинанд II

2019.09.16 | 01:39

1

Няма как да сравняваш дини с череши...
Виена е била повече от 600г. имперска столица,
а София преди 100г. от кално шопско село става столица...

Добави коментар