Циганите влияели лошо на банкерката, която източи 400 хил. лв.

  • 23 февруари 2019 11:41

  • 14603
  • 3
©

Обвинената в отклоняване на пари в особено големи размери управителка на банков клон в Нова Загора Биляна Манчева ще обжалва постановената най-тежка мярка “задържане под стража”, съобщи в „Тази събота“ по бТВ адвокатът й Младен Донев.

Коментари 3

Добави коментар
различен аршин !

2019.02.23 | 18:03

1

Защо не е арестувана зрелищно от цяла глутница с маски и окована във вериги като Иванчева ? Обвинена е за много по-голята сума от нея . Защо така бре , слънце наше и бащица наш Дон Боко ?

Напълно логичен въпрос

2019.02.24 | 11:21

3

Защото, ако се повтори „цирка“ от центъра на София, може без да искат, прожекторите да „осветят“ и някой(и) „наш“ човек, участник в „печелившата“ схема и същевременно активен участник в предстоящите избори!

Но има и втори вариант – режисьорите на постановката да са поумнели (теоретично е възможно, все пак), т.е. някой да е успял да им обясни, колко ще им струва в Страсбург още една такава „брилянтна“ акция!

п.с. Само напомням, че ИВАНЧЕВА Е БЕЗ ПАРТИЙНА ПОДКРЕПА и е избрана от населението, а тази персона е назначена(поставена) там от Някой нагоре в йерархията, а там ПАРТИЙНО НЕЗАВИСИМИ НЯМА!

зелена комунистическа свиня

2019.02.23 | 21:46

2

Защото зелената мърша Иванчева е представител на местната власт и като такава , е задърлжена да следи да няма кражби и подкупи, а не да взема подкупи и да рекетира народа ! Разбра ли сега , зелен сопол ?

Добави коментар