Мъжът, който беше задържан за агресия към полицай, с различна версия за инцидента

  • 22 януари 2019 10:07

  • 2745
  • 3
©

източник видео: НОВА

 

На 20 януари сутринта комшийката дойде и каза, че пред моята кола има полиция, която я снима. Слезнах долу и те ми казаха: Ти си участник в ПТП, трябва да подпишеш декларация.

Това разказа пред камерата на Нова телевизия Зоран Маглешев, който бе задържан по повод проявена агресия спрямо служител на реда в столичния квартал "Дружба"

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
некакъв си там

2019.01.22 | 22:14

3

На 20 сутринта!Ми тоя кавал ако е бил пиян вечерта може и да не е разбрал че е имало птп!Трябвало е малко да го наритат за арогантното му държане и да го приберат.И после всичко по реда си!

Иво

2019.01.22 | 11:54

2

Какви полицаи са това бе? Това са мафиоти които не знаят защо работят тази работа. Пълна порнография е нашата полиция.

асен

2019.01.22 | 10:55

1

Този селски тарикат - а и всички останали, които са като него - трябва да се научат, че когато полицаят им иска документи за самоличност той е длъжен да го направи а не да започне да снима с телефона. Това - да реагираш по този начин, както у нас срещу полицай го няма никъде по света и е крайно време да се разбере. Записа не показва никакво насилие от страна на полицаите а само това, че този наглец търси умишлено конфликт за което трябва да бъде осъден.Освен това много удобно мълчи за това, че е ударил кола и след това се е скрил като мишка.

Добави коментар