Тръмп: Очаквам скоро да има търговска сделка между САЩ и Индия

  • 24 септември 2019 21:08

  • 657
  • 1
Тръмп: Очаквам скоро да има търговска сделка между САЩ и Индия
© gettyimages

Президентът на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския каза, че очаква скоро да има търговска сделка между САЩ и Индия, предаде Ройтерс.

Той изрази тази увереност по време на среща с премиера на Индия Нарендра Моди в кулоарите на сесията на Общото събрание на ООН, предаде Ройтерс. Тази търговска сделка ще бъде етап към по-всеобхватно двустранно споразумение, допълни Тръмп. Президентът освен това каза, че Моди трябва да стане известен като "баща на Индия", защото е успял да обедини страната, предаде БТА, цитирайки АП.

Това беше втората среща на Тръмп с Моди в САЩ само за два дни. Тръмп пътува през уикенда до Хюстън, за да присъства на среща на Моди с 50 000 представители на индийската диаспора, състояла се там. Днес Тръмп каза, че индийската диаспора е приветствала толкова горещо Моди в Тексас, все едно че "Елвис се е завърнал".

Последвайте канала на

Филип Епитропов
657 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
kik

2019.09.24 | 21:18

1

Ама точно така бе пич.... търговски сделки.. пари.... мъни... мънииии.... на климата му еб...и май..ката ... Всички да умрем от глобално затопляне... Няма проблем.. Нали има мънииииии....

Добави коментар

Водещи новини