Смъртта на скандалния богаташ Джефри Епстайн предизвиква недоумение в САЩ

  • 11 август 2019 07:14

  • 4758
  • 2
Смъртта на скандалния богаташ Джефри Епстайн предизвиква недоумение в САЩ
© Getty Images/Guliver (архив)

Смъртта на финансиста Джефри Епстайн във федерален затвор в Ню Йорк предизвиква скептицизъм сред привържениците на теории на конспирацията и дори някои политици задават въпроси как е успял да се самоубие в силно охранявана част на затвора, предаде Асошиейтед прес.

Сенаторът републиканец Рик Скот от Флорида допусна, че в смъртта на финансовия магнат може да има престъпни елементи. Бившият кмет Рудолф Джулиани зададе в Туитър въпроси за смъртта на Епстайн. "Следвайте мотивите", добави той.

Други потребители допуснаха, че смъртта на финансиста не е самоубийство, или че самата смърт е фалшифицирана. Случаят на Епстайн вече предизвика слухове онлайн, предвид познанствата му с влиятелни личности като бившия президент на САЩ Бил Клинтън и действащият президент Доналд Тръмп, отбелязва АП.

ФБР и министерството на правосъдието на САЩ ще продължат разследването по повдигнатите срещу Епстайн обвинения за организиране на проституция и сексуална експлоатация на непълнолетни паралелно с разследването на смъртта му, отбелязва АП.

Последвайте канала на

БТА
4758 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
НЕ ИСКА!

2023.05.31 | 11:40

2
ДА БОКЛУК ДЖЕФРИ В ЗАТВОРА УМРЯЛ.
Иван Маджаров

2019.08.11 | 09:57

1

Самообесили са го за да не проппее...

Добави коментар

Водещи новини