Двама тийнейджъри, които бяха обявени за изчезнали, вече са заподозрени в тройно убийство

  • 24 юли 2019 19:21

  • 29346
  • 0
Двама тийнейджъри, които бяха обявени за изчезнали, вече са заподозрени в тройно убийство
© Gettyimages (архив)

Двама тийнейджъри, за които се смяташе, че са изчезнали в Канада, вече са основни заподозряни в убийството на трима души. Кам МакЛеод на 19 години и Брайър Шмегелски на 18 години са в неизвестност от 19 юли, съобщават световните агенции.

Наскоро обаче колата им била открита на около 500 км от мястото, където били намерени телата на 23-годишния Лукас Фолър и приятелката му Чайна Дийс, на 24 години, като и двамата са били убити с огнестрелно оръжие.

Впоследствие властите в Канада се натъкнали и на трето тяло, което все още не е идентифицирано и което се е намирало на два километра от същия автомобил. Според полицейските служби именно МакЛеод и Шмегелски са отговорни за смъртта на тримата и вече са предприети действия по залавянето им.

За последно двамата са били забелязани в северната част на канадската провинция Саскачеван да управляват открадната ''Тойота''.

Полицията призова да не бъдат предприемани героични действия от страна на гражданите срещу тях, тъй като и двамата са ''въоръжени и извънредно опасни''.

Последвайте канала на

Novini.bg
29346 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини