Тръмп: Получих прекрасно писмо от Ким Чен-ун

  • 11 юни 2019 21:14

  • 1181
  • 3
Тръмп: Получих прекрасно писмо от Ким Чен-ун
© Getty Images/Guliver

Президентът на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския заяви, че е получил "прекрасно писмо" от севернокорейския лидер Ким Чен-унКим Чен-унКим Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на английски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически,, с когото се срещна на 12 юни 2018 г. в Сингапур, предадоха Франс прес и Ройтерс.

Тръмп добави, че продължава да вярва на севернокорейския лидер въпреки слабия напредък в денуклеаризацията на Пхенян. Той заяви, че Ким е "удържал на думата си".

Според президента на САЩ ще се случи нещо позитивно, свързано с Корейската народнодемократична република (КНДР). Той обаче не съобщи подробности.

Тръмп добави, че скоро ще седне на масата за преговори с конгресмени от Демократическата партия, за да обсъдят имиграционната политика на САЩ. Той не изясни за какво точно има намерение да разговаря с тях, но президентът и конгресмените демократи имат сериозни различия във възгледите за начините за справяне с притока на нелегални имигранти през южната граница на САЩ, отбелязва Ройтерс.

Тръмп добави, че обмисля да даде убежище или статус на временно защитени лица на венецуелци, които бягат от политическия хаос в своята страна.

Очаква се Тръмп да замине днес за Айова, припомня Ройтерс. 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1181 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2019.06.12 | 00:29

3

Това оранжево куку пак предлага сделка!

2019.06.11 | 22:50

2

Тръмпи е велик

Иво

2019.06.11 | 22:02

1

21 век а тия писма още си пишат. Сигурно с пощенски гълъб го е пратил. Или може би врана.....,като от "Игра тронове" хахахаха

Добави коментар

Водещи новини