Обвиниха режисьора на "Бохемска рапсодия" в сексуално насилие над малолетни

  • 24 януари 2019 13:58

  • 854
  • 1
Обвиниха режисьора на "Бохемска рапсодия" в сексуално насилие над малолетни
© Getty Images/Guliver

Брайън Сингър, режисьорът на номинирания за награда "Оскар" филм "Бохемска рапсодия", е обвинен в сексуално насилие над малолетни в статия, публикувана в сп. "Атлантик", съобщи Асошиейтед прес.

Статията е базирана върху 12-месечно разследване и описва историите на четири предполагаеми жертви на насилие, които твърдят, че били съблазнявани и задиряни от режисьора на "Бохемска рапсодия", докато били малолетни.

Три от четирите предполагаеми жертви на насилие са пожелали анонимност. Виктор Валдовинос уверява, че бил задирян от Сингър на снимачната площадка на излезлия по екраните през 1998 г. филм "Прилежен ученик", когато бил в 7-ми клас.

В свое изявление, разгласено от адвоката му, Сингър отхвърли обвиненията и увери, че хомофобската по дух статия в "Атлантик" е опит да се извлече полза от успеха на "Бохемска рапсодия". Биографичната лента за Фреди Меркюри получи 5 номинации за награди "Оскар", включително за най-добър филм. Сингър бе уволнен като режисьор на филма заради отсъствия от снимачната площадка.

Той обаче остана режисьор в надписите на "Бохемска рапсодия", независимо че бе заменен от Декстър Флечър. Сингър остро разкритикува сп. "Атлантик" по повод въпросните истории, които сп. "Ескуайър" първоначално се готвело да публикува, но впоследствие отказало да го стори.

Последвайте канала на

БТА
854 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Мария

2019.02.22 | 00:02

1

А,АМА ТЕ НЕ СА ЛИ ПРИЕЛИ ИСТАНБУСКАТА КОНВЕНЦИЯ,ВИЖ ТИ,АКО Я БЯХА ПРИЕЛИ ТОВА НЯМАШЕ ДА СЕ СЛУЧИ!

Добави коментар

Водещи новини