Тръмп отмени пресконференцията си в Буенос Айрес от уважение към семейство Буш

  • 01 декември 2018 19:11

  • 904
  • 0
 Тръмп отмени пресконференцията си в Буенос Айрес от уважение към семейство Буш
© Getty (архив)

Президентът на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския съобщи с туит, че отменя планираната си пресконференция в рамките на на срещата на Г-20 "от уважение към семейство Буш" след смъртта на бившия президент Джордж Хърбърт Уокър Буш, предаде АП.

С нетърпение очаквахме да разговаряме с медиите преди да напуснем Буенос Айрес, защото имахме такъв страхотен успех в контактите си с различни страни и техните лидери на срещата на Г-20. Но от уважение към семейство Буш и бившия президент Джордж Х. У. Буш ще изчакаме да мине погребението, за да дадем пресконференция, написа Тръмп.

По програма стопанинът на Белия дом предстои да се срещне до края на деня с германския канцлер Ангела МеркелАнгела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се, с турския президент Реджеп ЕрдоганРеджеп ЕрдоганРеджеп Тайип Ердоган - турски политик и премиер. Роден на 26  февруари 1954 г. в Истанбул. Завършва и с китайския президент Си Цзинпин, преди да се върне във Вашингтон.

Последвайте канала на

БТА
904 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини