Си Ен Ен съобщи за нов подозрителен пакет

  • 29 октомври 2018 21:34

  • 642
  • 0
Си Ен Ен съобщи за нов подозрителен пакет
© Getty Images/Guliver

Телевизия Си Ен Ен обяви днес, че адресиран до нея подозрителен пакет е прехванат в Атланта, предаде Ройтерс.

Пакетът, адресиран до Си Ен Ен, е прехванат в пощенска станция в Атланта, заяви в Туитър президентът на телевизията Джеф Зукър.

Той каза, че няма непосредствена опасност и че от сряда всички пощенски пратки до Си Ен Ен се проверяват във външни обекти. Редакцията на телевизията в Ню Йорк беше евакуирана в сряда заради подозрителен пакет.

Мъжът, обвинен в изпращане на бомби до Си Ен Ен и някои от водещите критици на американския президент Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския в САЩ, се изправя днес за първи път пред федерален съдия в Маями.

Сизар Сейък беше арестуван в петък по подозрение, че е изпратил по пощата най-малко 14 бомби до Си Ен Ен, видни демократи и други известни личности, станали чести мишени за гнева и презрението на Тръмп, включително бившия американски президент Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият, пише БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
642 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини