12 станаха подозрителните пратки, пратени до критици на Доналд Тръмп

  • 26 октомври 2018 16:43

  • 675
  • 2
12 станаха подозрителните пратки, пратени до критици на Доналд Тръмп
© Getty (архив)

Нови два подозрителни пакета бяха открити в САЩ, предаде Ройтерс.

Медията отбелязва, че с това общият брой на тези пратки, адресирани до противници на президента Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския и видни демократи, е достигнал 12. ФБР съобщи, че във Флорида е бил открит подозрителен пакет, изпратен до сенатора демократ от Ню Джърси Кори Букър, остър критик на Тръмп. Пакетът е бил намерен в център за преразпределение на пощенски пратки във Флорида, северозападно от Маями.

Министърът на вътрешната сигурност Кирстен Нилсен каза, че поне някои от пакетите са били изпратени именно от югоизточния американски щат.

В пощенски клон в Ню Йорк е бил открит подозрителен пакет, адресиран до бившия директор на националното разузнаване Джеймс Клапър и изпратен до телевизия Си Ен Ен, съобщи американската медия.

Общо 12 такива подозрителни пакета бяха открити в САЩ от понеделник. Всички техни адресати, сред които са милиардерът Джордж Сорос, бившите президенти на САЩ Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият и Бил Клинтън и ексдържавният секретар Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26, са видни демократи и критици на Тръмп. Те освен това често са критикувани от консервативните десни кръгове. До момента никой не е поел отговорност за пратките.

Последвайте канала на

БТА
675 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
tsvetan lazarov spasov 7406087068

2018.10.26 | 17:20

2
tia sami si i prashtat shtom negurmut zadase praviat na ghertvi sushtite kadeto sumati narod istrepaha
след две седмици

2018.10.26 | 16:56

1
ще спрат със пратките.

Добави коментар

Водещи новини