Мелания Тръмп заяви, че е най-тормозеният човек на света

  • 12 октомври 2018 11:30

  • 2648
  • 0
Мелания Тръмп заяви, че е най-тормозеният човек на света
© gettyimages

Първата дама на САЩ Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил заяви в телевизионно интервю, че може би е "най-тормозеният човек" на света, съдейки по това какво говорят хората за нея, предаде Асошиейтед прес.

Реакцията ѝ е във връзка с подкрепата ѝ за кампанията "Бъди най-добрият" (BeBest), насочена срещу тормоза в интернет.

"Бих могла да кажа, че аз съм най-тормозеният човек на света", каза Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил в излъчено интервю за предаването "Добро утро, Америка" (Good Morning America).

Мелания посочи, че кампанията ѝ е насочена най-вече към социалните мрежи и поведението в интернет отчасти заради това, което хората казват за нея. "Имаме нужда да образоваме децата си как да изразяват своите емоции в общественото пространство, за да може когато пораснат, да знаят как да се справят с тези неща", каза тя.

Първата дама заяви също, че има хора в Белия дом, на които тя и президентът не могат да имат доверие. Тя не назова имена, но каза, че е уведомила съпруга си за тях.

"Някои от тях вече не работят в Белия дом", посочи Мелания.

Във вчерашно интервю за предаването "Фокс и приятели" (Fox and Friends) президентът Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския бе попитан защо хора, на които той и съпругата му нямат доверие, все още работят в правителството. "Не познавах хората във Вашингтон, а сега ги познавам всичките. Познавам някои, с които ми се ще да не се бях запознавал", продължи Тръмп.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2648 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини