Тръмп разкритикува своя уволнена съветничка, записвала тайно разговори в Белия дом

  • 13 август 2018 20:11

  • 2167
  • 0
Тръмп разкритикува своя уволнена съветничка, записвала тайно разговори в Белия дом
© Getty Images

Президентът на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския разкритикува бившата си сътрудничка Омароса Маниголт-Нюман, която през уикенда публикува тайни записи от разговори в предполагаемо обезопасени части на Белия дом, предадоха Франс прес и ДПА.

"Откачената Омароса, която три пъти беше уволнявана от "Стажантът", сега беше уволнена за последен път. Тя никога нищо не е постигала и нищо няма да постигне. Тя ме молеше да й дам работа със сълзи на очи, казах окей. Хората в Белия дом я мразеха. Тя беше злобна, но не и умна. Рядко се виждах с нея, но чувах наистина лоши неща" по неин адрес, написа Тръмп в Туитър.

Маниголт-Нюман стана известна с участията си във воденото от Тръмп телевизионно риалити шоу "Стажантът" и в негови спин-офи. Тя бе многократно уволнявана от тези сериали.

Тръмп заяви, че Маниголт-Нюман се е държала зле с околните и редовно е пропускала срещи или не се е явявала на работа.

Днес Маниголт-Нюман излъчи втори таен запис на свой разговор с Тръмп, в който президентът твърди, че не е знаел за уволнението й от началника на канцеларията на Белия дом Джон Кели.

"Омароса, какво става? Никой нищо не ми каза. Не знаех за това. Хич не ми харесва мисълта, че си тръгваш", казва Тръмп в този разговор.

Вчера пък бившата съветничка публикува свой разговор с Джон Кели в стаята за управление на кризи на Белия дом, където е забранено да се внасят електронни уреди.

Омароса Маниголт-Нюман за пръв път влезе в политиката като сътрудник в канцеларията на бившия вицепрезидент Ал Гор, откъдето също бе уволнена в края на 90-те години.

В момента тя рекламира излизаща утре книга за престоя си в Белия дом, в която критикува президента.

Последвайте канала на

БТА
2167 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини