Мелания Тръмп – ослепителна в жълто на гала вечеря в двореца Бленъм (снимки)

  • 13 юли 2018 11:14

  • 13702
  • 0
Мелания Тръмп – ослепителна в жълто на гала вечеря в двореца Бленъм (снимки)
© Getty Images

Американският президент Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския и съпругата му Мелания пристигнаха след кратко пътуване с хеликоптер в двореца Бленъм за гала вечеря в тяхна чест в първия ден от визитата на Тръмп във Великобритания, предадоха световните агенции.

Тръмп, облечен в смокинг, и Мелания, в жълта вечерна рокля, бяха посрещнати от британския премиер Тереза МейТереза Мей Тереза Мей - британски политик Тереза Мей (по баща Брейзър) е родена на 1 октомври 1956 г. в и съпруга й Филип. На церемонията по посрещането Тръмп и съпругата му се насладиха на музиката на голям британски военен оркестър. Сред изпълненията му беше и изпълнение с гайди на химна "Amazing Grace".

В реч пред гостите на вечерята Тереза МейТереза Мей Тереза Мей - британски политик Тереза Мей (по баща Брейзър) е родена на 1 октомври 1956 г. в изтъкна, че британски компании са създали стотици хиляди работни места и възможности за здраво работещите хора из Америка.

"Сега, когато ние се готвим да напуснем ЕС, ние имаме безпрецедентна възможност да направим повече", заяви тя. "Това е също възможност да премахнем бюрократичните бариери, които пречат на плановете на бизнес лидерите от двете страни на Атлантика", допълни тя. Мей припомни и, че Великобритания е най-големият инвеститор в САЩ, допълва Ройтерс.

Британският премиер цитира Уинстън Чърчил. "Да имаме САЩ на наша страна, това е голяма радост за мен", каза тя, използвайки думите на Чърчил. "Сега за доброто и ползата на нашите народи, нека да работим заедно, за да изградим едно по-проспериращо бъдеще", каза Мей на Тръмп.

На вечерята в двореца присъстваха министри и около 100 ръководители на водещи компании, допълва Ройтерс.

 

Последвайте канала на

БТА
13702 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини