Ето за какво Белият дом защити Тръмп

  • 15 юни 2018 07:08

  • 2037
  • 0
Ето за какво Белият дом защити Тръмп
© Getty Images/Guliver

Белият дом защити решението на президента Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския да отдаде чест на срещата на върха в Сингапур на севернокорейски генерал, също отдал му чест преди това, за да го поздрави, предаде Асошиейтед прес.

"Това е обичайна любезност, да върнеш поздрава, когато военен представител на властите на друга страна те поздравява", каза вчера говорителката на Белия дом Сара Сандърс.

Севернокорейските медии показаха видеозапис, на който Тръмп подава ръка, за да се ръкува с министъра на народните въоръжени сили на КНДР генерал Пак Йон-сик, който обаче не му подава ръка, а го поздравява с отдаване на чест. В следващия момент Тръмп също отдава чест, след което генералът вече му подава ръка. В крайна сметка двамата се ръкуват.

Сцената предизвика недоумение у някои, защото въпреки срещата на върха между Тръмп и Ким Чен-унКим Чен-унКим Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на английски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически, САЩ и Северна Корея на практика се водят все още във война.

Последвайте канала на

БТА
2037 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини