Мелания Тръмп няма да придружи съпруга си Доналд Тръмп на срещата на върха на Г-7 в Канада, нито в Сингапур за срещата с Ким Чен Ун

  • 04 юни 2018 08:55

  • 2775
  • 0
Мелания Тръмп няма да придружи съпруга си Доналд Тръмп на срещата на върха на Г-7 в Канада, нито в Сингапур за срещата с Ким Чен Ун
© Getty (архив)

Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил няма да придружи съпруга си, президента Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, на срещата на върха на Г-7 тази седмица в Квебек, в Канада, нито в Сингапур на 12 юни за срещата му със севернокорейския лидер Ким Чен Ун, предаде АП.

"Госпожа Тръмп няма да присъства на Г-7 и засега няма планове да пътува до Сингапур", каза говорителката на първата дама на САЩ - Стефани Гришам. Миналата година Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил направи международен дебют на срещата на върха на Г-7 в Италия и след това на форума на Г-20 в Германия. Обикновено съпругите и съпрузите на лидерите имат отделна програма за срещите на върха, отбелязва АП.

Г-жа Тръмп не придружи съпруга си и за уикенда в Кемп Дейвид, където той отиде с дъщерите си, зет си и най-големия си син. Тя не се е появявала на публично място откакто в средата на май бе приета в болница заради проблеми с бъбреците.

Гришам каза, че първата дама се среща с хора от екипа си и работи по проекти. Предвидено е тя да бъде днес с президента, който ще бъде домакин на прием без присъствие на журналисти.

Последвайте канала на

БТА
2775 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини