Възобновиха процеса за голите снимки на Кейт Мидълтън

  • 02 май 2017 21:50

  • 39672
  • 1
Възобновиха процеса за голите снимки на Кейт Мидълтън
© Getty Images/Guliver

В съда в Нантер днес се явиха трима фоторепортери, обвиняеми в процеса за снимките с голите гърди на съпругата на британския престолонаследник принц Уилям, Катрин, херцогинята на Кеймбридж, съобщават АФП и АП.

Инкриминираните фотоси бяха публикувани във френски светски списания през 2012 г., една година след като Кейт МидълтънКейт Мидълтън Кейт Мидълтън е родена на 9 януари 1982 г. в Рединг, графство Бъркшър, Англия. Тя е най-голямата от се омъжи за принц Уилям.

Снимките бяха направени, докато кралската двойка беше на лятна почивка в Южна Франция. Те предизвикаха негодуванието на кралското семейство и породиха съответният съдебен иск за нарушаване на личния живот на принц Уилям и съпругата му.

Херцозите на Кеймбридж не присъстваха на възобновяването на съдебното дело. Собственикът и изпълнителният директор на списанието за знаменитости "Клоузър" са сред подсъдимите.

Пред съда ще се изправи и бившият издател на френски провинциален вестник, обнародвал голите снимки. Никой от споменатите медийни ръководители не се яви в съда във днес, пише БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
39672 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
FM

2017.05.06 | 07:02

1
С тази ще е не-само раз но и два и три по няколко пъти на ден.

Добави коментар

Водещи новини