Мелания Тръмп е провела сърдечен телефонен разговор със Сара Нетаняху

  • 14 ноември 2016 07:22

  • 3979
  • 1
Мелания Тръмп е провела сърдечен телефонен разговор със Сара Нетаняху
© GettyImages/Gulliver

Бъдещата първа дама на САЩ Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил е имала сърдечен телефонен разговор със съпругата на израелския премиер Бенямин Нетаняху - Сара, предаде ДПА, като се позова на съобщение във Фейсбук страницата на израелския премиер.

Разговорът е бил в събота вечерта. Двете дами са обсъждали колко голямо предизвикателство е отглеждането на деца под светлините на прожекторите, насочени към техните бащи, избрани за лидери на дадени страни. Госпожа Тръмп и госпожа Нетаняху са изтъкнали и своята роля като майки, отглеждащи децата си, така че те да израснат по един нормален начин, като техните приятелчета.

Двете дами са казали, че с нетърпение очакват да се видят и са се уверили взаимно, че отношенията между двете им семейства ще бъдат отлични, както и отношенията между двете им държави.

Тръмп покани крайнодесния израелски лидер да посети Белия дом. Поканата беше отправена малко след като милиардерът спечели президентските избори. Тя бележи обрат в отношенията между САЩ и Израел след години на напрежение между Нетаняху и настоящия президент Обама.

И Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил, и Сара Нетаняху са трети съпруги на двамата лидери. Мелания има син от брака си, а Сара - двама синове.
Сара Нетаняху неотдавна привлече вниманието заради обвиненията, че е имала влияние върху съпруга си при взимане на лични и политически решения, както и заради корупционни скандали.

Последвайте канала на

Нора Виткова
3979 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.01.21 | 11:13

1
Сега разбирам,че нещо колкото повече го променяш по си остава същото.

Добави коментар

Водещи новини