Америка страда за загубата на Пол Уокър

  • 02 декември 2013 15:47

  • 7263
  • 1
Америка страда за загубата на Пол Уокър
©

Америка страда за загубата на една от звездите на Холивуд. Десетки колеги и приятели на Пол Уокър отдадоха почит към покойния актьор в социалните мрежи.

"Братко, ще ми липсваш много. Нямам думи. Небето получи нов Ангел. Почивай в мир", сподели Вин Дизел в Instagram.

"С цялата си сила, любов и вяра подкрепям семейството на Уокър в този съкрушителен период. Ние намираме сила... в неговата светла памет. Обичам те, братко", написа Дуейн Джонсън - Скалата, в Twitter.

"Много тъжен ден. Почивай в мир, Пол Уокър. Молитвите ни са с теб и семейството ти", написа Зоуи Салдана, която се е снимала с Пол Уокър във филма "Обирджии" (2010 г.)

Актьорът Нийл Патрик Харис бе сред изказалите съболезнованията си: "Толкова е трагично и ненормално нещата да могат да свършат така внезапно".

Лиъм Нийсън също се присъедини към звездите, отдали почит на покойния актьор, като написа, че "сърцето му е с приятелите и семейството му".

За почитателите на актьора загубата също е голямa - те отрупаха мястото на инцидента с цветя, свещи и послания в памет на своя любимец.

Звездата на филмовата поредица "Бързи и яростни" Пол Уокър загина на 40-годишна възраст в автомобилна катастрофа.

Трагедията е станала в градчето Санта Кларита в щата Калифорния, където Уокър е отишъл за участие в благотворително шоу за набиране на средства за пострадалите от тайфуна във Филипините.

Водачът изгубил контрол над управлението, след което изминал няколко десетки метра, забил се в дърво и се запалил. Според близки до актьора източници поршето е било на Уокър, който го е давал на приятели да го покарат.

Местната полиция потвърди, че в останките на колата са намерени телата на двама души.

Уокър работеше по снимките на "Бързи и яростни 7". Той играе и в драмата "Часове", която излиза по екраните по-късно този месец.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
7263 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.12.15 | 10:18

1
първо беше ферари, сега пък порше. жалко, млад човек

Добави коментар

Водещи новини