Бивш разузнавач от СССР разкри тайна на занаята

  • 16 август 2019 15:42

  • 4393
  • 4
Бивш разузнавач от СССР разкри тайна на занаята
© Getty (архив)

Професионална тайна е разкрил бившият съветски агент Юрий Кобаладзе пред РЕН ТВ.

Дългогодишният кадър на външната служба на КГБ е споделил своя опит как човек да консумира алкохол без да се напива. "Едно от най-ефикасните средства е класическото – не смесвайте. Почнали сте с водка – продължавайте с водка", е разказал той.

"Друг метод, преди да седнете на масата - вземете активиран въглен. Това помага за абсорбирането на алкохола и другите вредни съставки. Добре е въгленът да се комбинира и с разтворен във вода витамин С. Не повече от една чаша. Газираното дразни стомаха и улеснявана проникването на алкохола в организма", е посочил още ексагентът.

Кобаладзе е разказал и за чуждия опит. "Британските ми колеги се подготвяха с коктейл. Те смесваха олио, доматен сок, чаена лъжица коняк и жълтък, като слагаха сол и пипер. Агентите от Германия наблягаха на маринована риба с много лук, залята с киселомлечен продукт. Китайските разузнавачи разреждаха водката със зелен чай. Той съдържа антиоксиданти и помага за бързото изхвърляне на вредните съставки", е допълнил той.

Агентът на СССР във Великобритания  през 80-те е разбил и един мит. "Това, че КГБ е разработил някакви хапчета, които неутрализират въздействане на алкохола, е чиста проба измислица", категоричен е бил разузнавачът.

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
4393 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Олеле

2019.08.16 | 21:31

4

Е, няма що. Новина от световно значение, типична за раздел свят!

Слава на Русия.

2019.08.16 | 18:08

3

Тайните на занаята ги гледаме по руските филми - ибали са скотовъдите в г'ъз кога са поискали. А секретарката на Вили Бранд е била офицер от разведката на ГДР.

Краваре-Смешници

2019.08.16 | 18:01

2

Четох някъде,че наглост-саксонските джендъри (разузнавачите от МИ-6)и те изработили методика- завирали си в задниците бутилките,защото алкохолът когато се пие чрез гъ зо не се опиянявали и не стигали до махмурлук.
Само където често дри щели.

Гого жената

2019.08.16 | 17:45

1

А на мен уя ми е 30 санта...

Добави коментар

Водещи новини