Руска „Инстаграм” звезда беше открита мъртва в дома си

  • 31 юли 2019 17:49

  • 9425
  • 1
Руска „Инстаграм” звезда беше открита мъртва в дома си
© Instagram/katti_loves_life/

24-годишна „Инстаграм” звезда от Русия беше открита мъртва в квартирата си, съобщават руските агенции. Тялото ѝ е било съблечено и натикано в куфар.

На зловещата находка попаднал хазяинът на младата жена, след като няколко дни подред родителите ѝ не могли да се свържат с нея, предава БТВ.

По първоначални данни името на жената е Екатерина Карагланова. Открита е с прерязано гърло. Версията, по която работят разследващите, е убийство от ревност.

Карагланова е била студент по медицина със специалност дерматология. Имала е около 80 хил. последователи в „Инстаграм”, където е публикувала снимки от множеството си пътешествия из Европа. По ирония на съдбата никнеймът ѝ в социалната мрежа е katti_loves_life (в превод – "Кати обича живота").

Познати и почитатели на красавицата засипаха профила ѝ със събелознования.

Заподозрян за убийството на 24-годишната интернет звезда и блогърка Екатерина Карагланова е признал вината си, предаде „Нюзру“.

33-годишният Максиим Гареев, който бе задържан вчера в Москва, заяви, че на 26 юли е извършил убийството на момичето, чието тяло бе открито с рани от нож в куфар в дома ѝ в руската столица. Не е ясно какви са били отношенията между двамата.

В отговор на въпрос на следователя за мотивите на престъплението Гареев заявява, че Екатерина неведнъж го е оскърбявала и унижавала сексуалните му достойнства и принизявала финансовите му възможности: „Не успях да издържа и ѝ нанесох поне 5 удара с нож в областта на шията и гърдите“.

Последвайте канала на

Novini.bg
9425 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Евгени

2019.08.01 | 01:51

1

Мчи добрей ве. Който търси намира.

Добави коментар

Водещи новини