Путин: Възможностите на Тръмп да развива отношения с Русия са ограничени

  • 23 юни 2019 13:42

  • 2126
  • 5
Путин: Възможностите на Тръмп да развива отношения с Русия са ограничени
© Getty Images/Guliver (архив)

Възможностите на президента на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския в развитието на отношенията с Русия са ограничени от американската политическа система, но много зависи от политическата воля, заяви руският президент Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 в интервю за телевизия НТВ, цитирано от ТАСС.

"Виждаме, че системата е така устроена, че много неща, които Тръмп би искал да направи, не се оказват възможни. Макар че, разбира се, много зависи от политическата воля", каза Путин.

Той отбеляза, че и Русия, и САЩ имат интерес да водят диалог. Опитите за постигане на целите със сила не се увенчават с успех, каза руският президент.

"Диалогът е необходим. Те си представят решението на едни или други въпроси по един начин, а ние - по друг. Без диалог обаче е невъзможно да се постигне консенсус. Така че щом те бъдат готови, ние с удоволствие ще развиваме тези отношения", каза Путин по адрес на САЩ.

Последвайте канала на

БТА
2126 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2019.06.23 | 15:47

1

Ot vsi4kiya boi deto iziadoha krastavite kravari, pouka ne si vzemaha.

2019.10.08 | 11:56

5

яко прост, и тотално неграмотен. типичен ссср олигофрен

2019.06.23 | 17:47

2

лекувай се ...

Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2019.06.23 | 17:50

3

А диктаторите, като Путин имат думата за всичко. Слава Богу, че в САЩ има истинска демокрация, свободни медии и работещи институции. Дори президентът на САЩ е равен пред закона и не е защитен.

а в Руската Педерация законите се пишат от диктатори за диктатори, а крепостните селяни кучета ги яли, свобода на словото в русия на практика е нула, институциите са пропити от корупция, кучето на Путин - Кадиров се перчи на съседите си, че ще им обявява война, на от юга Китайците настъпват към Сибир, на Изток от руската педерация другия диктатор Ким заплашва САЩ с ракети абе типична евразийска диващина!

То иракчаните като сега иранците се перчеха на САЩ пък виж какво стана...

Мазният ти кошмар

2019.06.23 | 19:48

4

Иди си забърши лигите, че много взе да ги прехваляш САЩ нещо, изродско, безполово, гъбясало същество. Тъпо и кухо. Крещящо олигофренско!!!

Добави коментар

Водещи новини