Украинската президентша си е купила топимот на половин цена

  • 02 май 2019 13:49

  • 1301
  • 1
Украинската президентша си е купила топимот на половин цена
© Getty (архив)

Съпругата на новоизбрания украински президент Володимир ЗеленскиВолодимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога – Олена Зеленска е купила топимот на цена, двойно по-ниска от пазарната, написа газета.ру.

Жената до популярния в източноевропейската страна комик, режисьор  и продуцент е отброила 163 893 долара за триетажен пентхаус в черноморския курорт Ливадия. Според изчисления на медията първата дама е платила 1263 долара за квадрат, когато пазарната цена на квадратен метър в такъв имот е тръгвала от 2400 долара. Продавач на топимота е бил олигархът и бившият народен представител във Върховната рада (парламента в Киев) Александър Буряк. Представител на предприемача е потвърдил за извършената сделка.

Относно цената е било заявено, че в периода на покупко-продажбата (2013 г.) бизнесменът е имал финансови затруднения и заради това е решил да продаде имота си на занижена цена.

Междувременно представител на сегашния украински лидер Петро ПорошенкоПетро ПорошенкоПетро̀ Олексийович Порошѐнко (на украински: Петро Олексійович Порошенко) е роден на 26 септември, който загуби  катастрофално балотажа, е заявил, че партията Блок на Петро ПорошенкоПетро ПорошенкоПетро̀ Олексийович Порошѐнко (на украински: Петро Олексійович Порошенко) е роден на 26 септември ще се разпусне и политикът и бизнесмен ще създаде нова формация. 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1301 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
зеленски също е еврейн

2019.05.02 | 15:34

1

и купил от друг еврейн на половин цена .Къде е сензацията ?

Добави коментар

Водещи новини