Руски депутат: САЩ водят политика срещу народа си

  • 13 март 2019 12:16

  • 763
  • 9
Руски депутат: САЩ водят политика срещу народа си
© Getty (архив)

САЩ, а не ние, водят агресивна политика срещу американците, каза руският депутат Юрий Швиткин, предаде газета.ру.

Заместник-председателят на комисията по отбрана и национална сигурност в Държавната дума (долната камара на парламента в Москва) коментира решението на Камарата на представителите. Депутатите във Вашингтон приеха закони, предвиждащи противодействие агресивните действия на Кремъл.

"В САЩ се опитват да отклонят вниманието на обикновените граждани на страната и заради това ни превърнаха за пореден път във враг. Вашингтон води политика срещу народа си, а обвиняват нас", категоричен бе законодателят.

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
763 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2019.03.13 | 17:40

9

Сто години болшевико-чекистки експерименти са превърнали руската нация в тълпа мразеща свободата и демокрацията и боготворяща всеки негодник добрал се до властта в Кремъл. Руснаците не могат да постигнат самоуважение освен за сметка на други страни. Тяхната национална идентичност е силно свързана с господството над другите народи около тях. Руснаците не могат да понесат мисълта, че съседите им могат да имат самостоятелен път на развитие, различен от руския, а мисълта, че някой съсед може да живее по-добре от тях ги угнетава и озлобява. И понеже те не са способни на прогрес, злобата, омразата и агресията към другите са тяхно постоянно душевно състояние. Единственият начин да се противопоставим на тази руска злоба и агресия е много силно колективно противодействие. Защото с Русия не може да се дружи, тя разбира искането за дружба като слабост. Единствения език, от който Русия разбира е езика на силата.

Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2019.03.13 | 17:36

8

Не можем да преглътнем заробването да се нарича освобождение, защото:

На 26 август 1944 г. българското правителство обявява неутралитет във втората световна война и напуска Хитлеристката ос.
Вечерта на 5 септември 1944 г. демократичното правителство на Константин Муравеев взема решение да се обяви война на Германия и нейните съюзници.
Около два часа по-късно СССР обявява война на България.
На 8 септември червената армия нахлува в територията на България през североизточнатаи морската граница и окупира редица градовем като Варна,Русе,Силистра,Добрич,Бургас. По нареждане на правителството, българските войски не й оказват съпротива.
На 9ти Септември 1944г. в условията на съветска окупация е обявено правителство на Отечествения фронт с министър -председател Кимон Георгиев.
Произволът и тиранията, които българските комунисти упражняваха заедно със съветските окупационни войски, е обхванала цялата страна... Къдетонаселението се опълчшва срещу произволни арести и отвличания, където селяните се вдигат срещу тиранията, къдетп се образуват центрове на съпротива, съветските войски вземат радикални мерки'' (Волфганг Бретхолц), '' Видях сгромолясването им'', изд. ''Бъдеще и Тилия', София 1994г.
Окупирането на България от червената армия е последвано от вълна на насилие и терор. Според различни оценки броят на убититев първите два месеца е между 20 000 и 40 000 души.
Осъдените на смърт от т.нар. ''Народен съд'' са 2 730 души - министри, депутати, жypнaлиcти,банкери, кметове, свещенници, семевладелци, учители!
От българска ръка не е загинал нито един руски войн, но към 1946 г. от съветски войници и офицери са убили убити 123 деца, жени и мъже, българи и българки. (Архив МВнР, СКК)
Над 2000 таврийски българи са се яреселили в Българияв годините 1942-1944 г. След 9ти Септември 1944г. в условията на окупация, по заповед на Сталин, са върнати обратно в СССР от спецчасти на червената армия и изпратени в лагерите на ГУЛаг Част от тях са убити още в България (ДА,АРхиви'', Добрич)
За периода септември 1944г. - декември 1947 г. (3г и 4 м.) издръжката на Червената Армияе струвала на българският народ 80 милиарда лева, загуба на суровини и селскостопанска продукция, т.е унищожен е в огромна степен националният капитал 0 финансово стопански и интелектуален. (проф. д-р Д.Шарланов, В.Ангелов)
''Налагането чрез окупация на съветския режим в България от съветския съюз, страна, непознаваща демокрацията, над нация с демократични традиции противоречи на прогресивния ход на човечеството. И връща България едно столетие назад..'' (проф.д-р. Д.Шарланов

Kpyм Уcaинckи-Kpyпниk

2019.03.13 | 13:26

7

Цъpвyли!!!Aз cъм eдин гpoзeн пeдepacт, a мoя нepeз Джopдж мe oнoждa пpeз чac и cъм мнoгo щacтлив!!!Нe иckaм миpизливитe вaтeнkи нa Pyckeнeфa дa мe пopят!!!Cлaвa и Уpa лyмпeни чepвeнoгъзи!!!

2019.03.13 | 13:18

6

Русия се е справила с Наполеон и Хитлер. Сега идва ред на „великата“ краварска империя.

Крум Усаински-Крупник

2019.03.13 | 12:57

4

Цървули!!!Историята се повтаря!!!Велика Америка ще навре в кучи гъз Миризливият Рускенеф!!!Навремето Рейгън смачка СССР,а сега е дошъл реда на Фалиралата Сибирско-Азиатска Кочина!!!Неизбежно е!!!Ура и Слава!!!

МОДЕРАТОРСКИ ПЕДАЛ

2019.03.13 | 13:12

5

И ТРОЛ.

САЙТА НА ЦВЪКИ и ПЕЕВСКИ

2019.03.13 | 12:44

3

ЩЕ , СИ ДОКАРА МНОГО "СУДЖУК" И ДНЕС СЪС ТРОЛОВЕТЕ СИ.

!

2019.03.13 | 12:37

2

Всички в Руската педерация са кучи синове. Войната им срещу цивилизацията продължава и пак ще я загубят.

2019.03.13 | 12:30

1

ХАХАХА ТОЯ СЪВСЕМ ИЗТРЕЩЯЛ, ЗАТОВА ЛИ 1 ДОЛАР Е 70 РУБЛИ?

Добави коментар

Водещи новини