Ген. Леонид Решетников: Позицията на Румен Радев за Венецуела е разумна

  • 06 февруари 2019 18:16

  • 2316
  • 8
Ген. Леонид Решетников: Позицията на Румен Радев за Венецуела е разумна
© Facebook

Ще има американска намеса във Венецуела. Това прогнозира в предаването „Свободна зона“ в ефира на телевизия Европа директорът на руския институт за стратегически изследвания генерал Леонид Решетников.

Той коментира и позицията на българския президент Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, както и призива му България да се въздържи от подкрепа на предложената европейска позиция за признаването на Хуан Гуайдо за легитимен президент на Венецуела.

На въпрос за позицията на българския президент, Решетников посочи, че Радев не е сам, а позицията му е разумна. Президентът на Чехия, премиерът на Унгария говорят същото, обоснова се Решетников.

През 2016 година около Решетников стана скандал у нас - говореше се, че той е избрал по профил новия президент на България Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и че е спуснал името му на конспиративна среща с Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за в хотела до Дома на архитекта. Преди две години руският генерал-лейтенант, който е бивш резидент на КГБ у нас, разкри, че е обсъждал с Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за кандидатурата на Радев за президент. Тогава лидерката обвини Решетников в лъжа и корупция.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2316 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Така ли е

2019.02.07 | 11:16

8

Ей ся американците като гушнат Венецуела, шъ стане цвете за мирисане, като в Либия Ирак , Йемен, Авганистан и т.н. Те у нас като са и не копат златото, и ние сме цъфнали. Просперитет голям. Само отделна шайка продала природните ресурси на страната, на безценица са добре и техните гъ*облизци.

Крум Усаински-Крупник

2019.02.06 | 21:34

7

Цървули!!!Ясно е,че нашите Червени Гъзолизачи се управляват от Кремъл!!!Ясно е,че Решетников е избрал Радев за Марионетка!!!Обаче на мен ми хареса как Кака Кури го нарече корумпиран лъжец!!!Нещо я излъга КГБ пенсионера!!!Или и беше обещал нещо за приватизация,а не и го даде или и показа компромат от Седесарското и минало!!!Най-обичам когато се плюят комунисти!!!Ура и Слава!!!

Ъъъ

2019.02.06 | 21:15

6

Генерале,що избра тоя тъп фатмак??!Кадрови дефицит или да докажеш, че и такъв мутант може да се плези от президентството??И ако си го прибереш ще те
Благославяме!!!А вземи си то,а??Русия е голяма, има И Сибир....Прибери това нещо

zico

2019.02.06 | 20:52

5

Reshetnikov li si,mongol li si ,ne znam ,ama ja si otivai obratno v taigata s dobro,i poveche ne se mesi v rabotite na BULGARIJA

Българофил

2019.02.06 | 19:10

2

Да си дойдем на думата!!! Гнусно се чувствам, че тази гад КГБ генерал ръководи Президента на РБ като кукла на конци!!! Рашките губят огромни пари ако Венецуела се изтръгне от лапите на комунизма!!! Срам, срам, срам за зелените чорапи!!!

Тт

2019.02.06 | 19:58

4

Ти остави рашките бе българино.Русия винаги ще се справя.Виж докъде докараха народа гъзолизачите наши.

Опорна точка

2019.02.06 | 19:25

3

Каква хитра абезяна е Льонката....каква мамуна е този бляд !?! С памук им вади душите на руснаците, и българите иска да упои

2019.02.06 | 19:10

1

Генералът от КГБ очаквано подкрепя един комунистически диктатор, който заедно с Уго Чавес, предходния диктатор ограбиха най богатата на петрол държава в Южна Америка и я превърнаха в развалина. Сега Мадуро прави опити да изнесе златния резерв на с9траната в Русия, а валутния резерв в Уругвай. Готви се за бягство добре подсигурен с народните пари.

Добави коментар

Водещи новини