Сергей Лавров обясни защо обвиняват Русия във всички смъртни грехове

  • 20 ноември 2018 15:13

  • 1858
  • 6
Сергей Лавров обясни защо обвиняват Русия във всички смъртни грехове
© Getty (архив)

Аз знам защо обвиняват нашата страна във всички смъртни грехове, каза руският външен министър Сергей Лавров, написа газета.ру.

Първият дипломат на Москва днес на съвещание на Съвета по външна политика на страната си заяви, че Русия води независима външна политика. "Ние се противопоставяме на деконструктивни идеи и действия, които предлагат някои западни страни и техни партньори. Това е и основната причина Русия да бъде обвинявана във всички смъртни грехове", каза още той.

Лавров допълни, че някои държави са започнали курс към ревизия на устоите на международните правни норми. "Ние трябва да бъдем готови към неадекватни действия от страна на САЩ", посочи още външният министър на Русия.

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1858 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Запознат

2018.11.20 | 15:35

1

И нито дума за проявите на агресия и окупация от страна на самата Русия......
Като говори за "устоите на международния ред", както винаги има предвид споразуменията от Ялта, които Путин обяви за нарушени. Не, благодаря. Тази Русия в нашата нова България - НИКОГА ПОВЕЧЕ!

2018.11.21 | 13:24

6

Четете малко история бе хора. Чечения и Украйна никога не са били държави. По-скоро и двете са били части от Руската империя, а преди това от Османската (Кримски полуостров). За каква окупация говорим? Днес Грузия си е самостоятелна държава и не е "окупирана" от Русия. Всъщност Грузия също е част от Руската империя още от 18 век по желание на самите грузинци. Грузинските князе са били част от руското дворянство. По твоята "окупационна" логика САЩ също са "окупирали" териториите на североамериканските индианци. И същите САЩ разпердушиниха мераците на същите тези индианци да създадат независима индианска държава.

2018.11.21 | 11:08

5

Окупира Грузия, Чечения,Украйна, и то в последните години, не ме карай да споменавам колко държави бяха окупирани преди това, включително България!

2018.11.21 | 09:06

3

Теми за размисъл: Самолетоносачът отбранително оръжие ли е? Колко такива има Русия и колко имат САЩ? Защо Русия набляга на разработката ЗРК и ги разполага по цялата си периферия?

баща ти

2018.11.21 | 00:58

2

Русия какво по-точно е ''окупирала'' , че не мога да разбера нещо ?

2018.11.21 | 11:07

4

Отговора от този е ясен какъв ще бъде, а истинският отговор е налице, както и историята ни учи, руския беше и остава една диктаторска дупка, която не гледа благото на обикновените хора а се интересува единствено от разпалване на войни, конфликти и оръжия! Има една много хубава българска поговорка, ''каквото повикало, това се обадило''!

Добави коментар

Водещи новини