Русия: САЩ планират убийство на рублата

  • 13 август 2018 11:37

  • 10134
  • 10
Русия: САЩ планират убийство на рублата
© Getty (архив)

В САЩ има план за убийство на рублата, каза руски финансов анализатор пред лайфру.

Анна Которьова заяви, че евентуалните нови санкции срещу нейната страна имат за цел съборят националната валута. "Сега ситуацията е неприятна", посочи още тя след като руската рубла страна започна да спада спрямо долара и еврото, а в четвъртък премина психологическата бариера от 70 рубли за банкнота с портрет на първия президент на САЩ Джордж Вашингтон. Тази сутрин руските пари достигнаха (около 67 рубли за долар. "Натискът обаче ще се засили през към втората половина на октомври. Причините са вътрешнополитически", коментира анализаторът. На 6 ноември американците ще гласуват за федерален парламент.

"Аз обаче смятам, че централната ни банка няма да стои със скръстени ръце", каза Которьова. Според нея централния депозитар на Москва може да овладее инфлацията и падането на рублата с вдигането на основния лихвен процент.

Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския предложи нови икономически ограничения срещу Москва заради отравянето на бившия полковник от руското главно разузнавателно управление Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия Скрипал през март в Англия. Ако Сенатът във Вашингтон одобри проекта на президента, американски банки няма да купуват руски ценни книжа, а руски финансови институции - да оперират в САЩ.

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
10134 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
Крум Усаински-Крупник

2018.08.13 | 16:10

1
Цървули!!!Не само на рублата,а на целокупният Фалирал,Миризлив Рускенеф!!!Велика Америка ще го смачка като гнида!!!Както навремето смачка СССР!!!Неизбежно е!!!Ура и Слава!!!
баща ти

2018.08.16 | 21:39

10
абсолютен малоумник си
Ламята Спаска

2018.08.13 | 16:29

2
Круме,много си тъп бате.
:)

2018.08.16 | 11:47

9
Не знам дали САЩ ще "убият" рублата , но в момента всеки който разбира нещо от финанси купува и продава рубли и изкарва купища пари! А вие си плюйте тука ,"руския кенефѝ :) , малоумници ...А ,Путин тайно се подсмихва на тъпаците ,които сами правят рублата една от най конвертируемите валути ... И те така !
Анализатор

2018.08.15 | 02:37

8
Ех, че продажен е българина...
Нима не вижда реално какво се случва и какъв е скрития коз на Русия.
Нима не разбира българина, че с руснака е от едно котило и едно семейство!
Нима българина не разбира защо Русия държи ценностите си в САЩ...
Нима и не разбира българина и защо Русия изкупува злато...
Ето малко тема за размисъл, драги продажен българино...
Русия държи ценностите си в САЩ, за да може да се възползва от високите технологии, а също така, когато стане напечено да ги изтегли и да срине по този начин хегемонията на долара (САЩ).
Когато ги изтегли обратно, тези спестявания ще бъдат обезпечени със злато (златен стандарт).
А сега малко история...
Спомни си, българино от къде произлизаш и дали в корена ти не се витаят не само траки или прабългари, но и славяни! И хубаво си спомни от кога иде това!
Спомни си "великата" ти Америка (САЩ) от кога съществува и на гърба на кого и какво е постигнала величието си! Дали това не е, чрез насилствена окупация, поробване, лъжи, кражби, манипулации, промиване на мозъци, непрестанно водене на войни, болни амбиции за власт и господство над всичко и всички, без проблясък за идеята да съществува реален мир.
Хайде, българино, проумей сега кой е агресора в ситуацията, че чак тогава се продавай, щом толкова искаш да се продадеш!!!
Lyubo Angelov Член на ПП АТАКА - Бургас

2018.08.14 | 09:42

7
Ватници гнусни, в Руската Педерация се е провела анкета ... 86% от анкетираните на въпроса: "как вие ще постъпите ако научите , че вашият син е homo sapiens?", избрали варианта : "ще го изгонят от къщи ".
Анкетата е на руската социална агенция ФОМ, Ватници, ето какви получовеци живеят в Руската Педерация
Истината

2018.08.13 | 22:38

6
Време е САЩ
Вова

2018.08.13 | 21:54

5
Колкото по-бързо стане, толкова по добре! Ще си ядат ръждивите ракети и танкове.
Lyubo Angelov Член на ПП АТАКА - Бургас

2018.08.13 | 18:34

4
Ватници миризливи, потни и гнусни, на руските педераси САЩ са им виновни за всичките проблеми в руската педерация
Анонимен

2018.08.13 | 16:31

3
Ми нека Русия да събори доларът, ако може!

Добави коментар

Водещи новини