Стрелба в дискотека в Мелбърн отне живота на мъж

  • 14 април 2019 06:46

  • 944
  • 2
Стрелба в дискотека в Мелбърн отне живота на мъж
© gettyimages

Четирима души бяха приети в болница, двама от които тежко ранени, след стрелба в близост до дискотека в австралийския град Мелбърн (Западна Австралия), предаде АФП.

Трима от ранените са на възраст между 29 и 50 години, а възрастта на четвъртия все още не е установена. Първоначално полицията съобщи, че при стрелбата тази нощ в Мелбърн са ранени голям брой хора. "Според разследващите има голям брой ранени на изхода на дискотеката", се казва в изявление полицията, в което се посочва, че не са известни точните обстоятелства около стрелбата.

Малко по-късно стана ясно, че мъж, ранен при стрелбата, е починал в болницата, предаде БТА, цитирайки АП и ТАСС. Според последното съобщение на полицията трима от ранените при стрелбата остават в болницата, като състоянието на един от тях е критично. Служителите на органите на реда започнаха разследване във връзка със случилото се, отбелязва ТАСС.

Масовите убийства са рядкост в Австралия, където има строги закони за оръжията след убийството на 35 души през 1996 г. в Порт Артър, Тасмания. Миналата година седем членове на семейство бяха убити в Западна Австралия, а убиецът впоследствие се самоуби, като това беше най-голямото масово убийство в Австралия след това в Порт Артър, отбелязва АФП.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
944 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Иван

2019.04.14 | 08:35

2

Слава на героя Брендън Тарънт

Лупи Павето

2019.04.14 | 07:09

1

Мелбърн, западна Австралия?!?! Филипе, готов си за Стани Богат!

Добави коментар

Водещи новини