Бразилският медиум, завлякъл българки, се гаврил сексуално със своя дъщеря

  • 17 декември 2018 08:36

  • 4425
  • 1
Бразилският медиум, завлякъл българки, се гаврил сексуално със своя дъщеря
© Getty (архив)

Зловещи подробности излязоха за бразилеца Жоао Тейшейра де Фария, който завлече поне две българки, и се нарекъл Жоао де Деуш (Иван Божий).

Полицията в централния щат Гояс заяви, че мъжът, обвинен в сексуални посегателства от над 300 жени, а сред жертвите се оказа и родната му дъщеря, се предаде снощи. Заповедта за ареста му бе издадена след като властите установили, че той се е изтеглил сумата от 35 млн. реала (около 8 милиона долара) от свои банкови сметки. Това накара властите да издадат заповедта за арест, за да му попречат да избяга от Бразилия или да скрие парите.

76-годишният медиум твърдял, че лекува духовно в храма си в Абадиания, в щата Гояс. Скандалът избухна след като миналата седмица телевизия Глобо публикувала разследване със свидетелства на жени за сексуалните гаври, които Жоао де Деуш извършвал над тях докато ги лекувал духовно. Сред пострадалите била собствената му дъщеря Далва Тейшейра. Тя разкрила пред бразилско списание, че нейният баща започнал да я насилва от 10-годишната ѝ възраст, докато навършила 14 години. "Баща ми е чудовище", казала Далва, която сега е на 49 години, информира БТА.

Името на Деуш стана известно в България през април тази година. Тогава стана ясно, че той измами поне две наши съгражданки, като им предлагал терапия. Една от тях (Теодора Маджарова) почина в началото на юни от рак.

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
4425 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Питащ

2018.12.18 | 01:36

1

Колко прост трябва да си за да се довериш на подобен изрод ?!?!

Добави коментар

Водещи новини