Тръмп и Бин Салман си разменили шеги в кулоарите на Г-20 (снимки)

  • 30 ноември 2018 20:50

  • 1395
  • 0
Тръмп и Бин Салман си разменили шеги в кулоарите на Г-20 (снимки)
© Getty Images/Guliver

Президентът на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския е имал приятелска среща със саудитския престолонаследник принц Мохамед бин Салман в кулоарите на форума на Г-20 в Буенос Айрес днес, обяви телевизия Ал Арабия, цитирана от Ройтерс. Базираната в Дубай медия, която е саудитска собственост, не даде подробности.

Според представител на Белия дом Тръмп само си е разменил шеги с Бин Салман, така както и с почти всеки от останалите лидери, присъствали на откриването на срещата на върха на Г-20, предаде Асошиейтед прес.

По-рано днес американският президент подмина саудитския престолонаследник, докато той разговаряше оживено с руския му колега Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975.

Самият Тръмп каза, че може да разговаря с Бин Салман на форума в аржентинската столица, но досега не го е направил.

Американският президент се отказа от среща с руския си колега в кулоарите на Г-20 заради инцидента със задържаните от Русия украински кораби и моряци. 

По-рано бе съобщено, че в програмата на Тръмп в Буенос Айрес не е предвидена среща и с Бин Салман, който е обект на остри критики в САЩ заради убийството на саудитския журналист Джамал Хашоги, пише БТА. 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1395 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини