Депутати и евродепутати от ГЕРБ дебатираха бъдещето на Европа с премиера на Хърватска и зам.-председатели и комисари от ЕК

  • 20 ноември 2019 10:42

  • 242
  • 1
Депутати и евродепутати от ГЕРБ дебатираха бъдещето на Европа с премиера на Хърватска и зам.-председатели и комисари от ЕК
©

Ева МайделЕва МайделЕва Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по и премиерът на Хърватия Андрей Пленкович откриха срещата на Мрежата на младите депутати и евродепутати от Европейската народна партия (ЕНП) по време на Конгреса на партията в Загреб.

В нея участие взеха депутатите от ГЕРБ Христо Гаджев и Александър Ненков, бъдещите зам.-председатели на Европейската комисия Маргаритис Схинас и Дубравка Шуица, и еврокомисарят по разширяването и политиката за съседство Йоханес Хан, както и депутати и евродепутати от всички страни членки.

“През последните 10 години Европейският съюз се изправяше пред много кризи – финансово-икономическа, мигрантска, Брекзит. Всички те бяха насочени към вътрешни за ЕС проблеми. На европейските избори през май европейците дадоха ясна индикация, че искат от нас политиците да погледнем към бъдещето и да направим ЕС по-силен в икономически и международен план. Затова трябва да имаме ясна идея къде искаме да сме след 10 или 20 години, за да започнем да работим за постигането им още днес. Мрежата на младите депутати от ЕНП е място, в което новото поколение политици обсъждаме и изработваме нови, различни подходи за развитието на европейските държави и по-добрия живот на гражданите.“ Това заяви Ева МайделЕва МайделЕва Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по, която е координатор на Мрежата, състояща се от над 30 евродепутати и 350 национални депутати от ЕНП.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
242 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Европа

2019.11.20 | 10:44

1

Европа няма бъдеще!

Добави коментар

Водещи новини