Мигрант примамва жени в такси в Брюксел и ги изнасилва

  • 13 ноември 2019 16:50

  • 4806
  • 4
Мигрант примамва жени в такси в Брюксел и ги изнасилва
© gettyimages

Белгийските власти арестуваха северноафриканец за изнасилването на млада студентка в Брюксел. Мъжът е бил с фалшиво такси и я примамил да се качи, след като 20-годишната жертва си е тръгнала от кръщене, съобщава "Voice of Europe".

Пред разследващите момичето описало нападателя си като северноафриканец, който се е престорил, че е таксиметров шофьор. Инцидентът се е разиграл преди седмица и половина. Тя обаче още на следващия ден алармирала в местна Facebook група да предупреди да не би да има и други потенциални жертви.

“Мисля, че той обикаля в района на гробището „Иксел“ и следи за пияни момичета, които се разхождат или прибират сами. Спира ги и ги примамва, че ще ги закара до точен адрес. Вместо желаната от тях дестинация обаче, той отвежда момичетата извън Брюксел в усамотена къща и ги изнасилва“.

След като студентката дава гласност на случилото се, други потърпевши също се обръщат към органите на реда, за да докладват сходни сигнали във въпросния район.

Момиче увисна на простор за дрехи, за да се спаси от сексуалните мераци на баща си

От брюкселската прокуратура потвърдиха, че 44-годишен мъж е бил арестуван, след което са му повдигнати и обвинения за изнасилване на пълнолетно момиче, сплашване с оръжие, както и други рецидиви със заплахи с оръжие в района, съобщава RTL.

Това не е първият път, в който мигранти прибягват до този номер – да се представят за таксиметрови шофьори, след което ги отвличат и изнасилват.

Последвайте канала на

Novini.bg
4806 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
БЪЛГАРИЯ

2019.11.13 | 20:13

4

Бат Бойко, вози ли се на такси????

расист

2019.11.13 | 19:34

3

Е те тоя, бих го затворила в една килия само на хляб и вода и бой с камшик докато му дойде ума в главата.

2019.11.13 | 18:39

2

niama losho to hemafrodita merkel za tova e dokarala arabskite manafi za da shibat evropeicite tce neinite pederasi ne se spraviat.

a

2019.11.13 | 18:04

1

а честито. сега другаря сашко томов ще обясни как сама си е виновна.

Добави коментар

Водещи новини