Британска депутатка за трагедията в Есекс: Трябва да се работи и с българската полиция

  • 23 октомври 2019 15:58

  • 2825
  • 2
Британска депутатка за трагедията в Есекс: Трябва да се работи и с българската полиция
© Getty (архив)

За установяването на причините за трагедията в Есекс е необходимо да се работи и със съответните органи в други държави, това е казала британската депутатка Ивет Купър, предаде Би Би Си.

Парламентаристката от най-голямата опозиционна сила – Лейбъристката партия е заявила в Камарата на общините (долната камара на органа на законодателната власт), че за откриването на виновните за смъртта на 39-те души британската полиция трябва да сътрудничи с вътрешните министерства и на други държави. "Разследването трябва да работи и с полицията на Република Ирландия, и с вътрешното министерство на България. Виновниците за тази трагедия трябва да бъдат намерени и наказани, защото не трябва да има други такива престъпления", е посочила тя

Думата е взела и депутатката Джаки Дойл-Прайс, избрана от секция в селището Търок, където е бил намерен камионът. "Смятам, господин премиер, че случилото е най-голямата трагедия в историята на съвременна Британия", е казала тя.

"Аз съм напълно съгласен с Вас", е отговорил Борис ДжонсънБорис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден на 19 юни 1964 г. в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е на своята съпартийка.

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2825 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
gjuro michailov

2019.10.24 | 15:48

2

Kasno se sestate gospozo,otdavna trjbvase da razberete za dostojnstvoto na balgarite,ne si mislete che ste po dobri ot nas BALGARITE.

мишо

2019.10.23 | 17:17

1

От България до Англия да премине през толкова КПП-та и никой да не установи, че има умрели хора в камиона е практически невъзможно. Защо ли Англия започна да се заяжда с България от известно време е доста странно. Да не спи правителството ни ами да си свърши работата и да защити България от английските простаци.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини