Станишев: Докладът на ЕК за България е добра новина за страната ни

  • 22 октомври 2019 19:09

  • 1351
  • 2
Станишев: Докладът на ЕК за България е добра новина за страната ни
© Булфото (архив)

Докладът на Европейската комисия за България е добра новина за страната. Това заяви за "Фокус" лидерът на ПЕС Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Той добави, че от страна на българските евродепутати от Групата на Прогресивния алианс на социалистите и демократите в ЕП винаги се е поддържала позицията, че мониторинговият механизъм трябва да отпадне и го отбелязва като успех.

Станишев отбеляза като интересен и факта, че за първи път в доклада на Европейската комисия се говори за свободата на словото.

От думите му стана ясно, че в доклада се счита, че България е изпълнила 17-те препоръки, посочени и в предходния доклад на Комисията и нови такива няма , но все още продължава да има по какво да работи страната ни.

Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на посочи още, че България ще трябва да продължи последователно да работи по преобразуването на ангажиментите, отразени в този доклад, в конкретно законодателство и за по-нататъшното им прилагане.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1351 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Националист

2019.10.23 | 00:55

2

Ако бяхте останали в управлението на държавата и да се борехте за държавата щях да ти повярвам че си нещо но вие исбягсхте и само големи усти имате нищо повече надеждата ние е в истенските работещи за държавата и народа срам ме от вас всички които се разтурихте заради теб стана всичко ....и заради вас са в власта тези без круполни и нагли националисти срам си Данчооооо

Националист

2019.10.23 | 00:49

1

Браво това е коментар винаги ще има какво да се направи но положителен доклад има Кънев ти си унижение голямо за държавата да знаеш.........не съм от ГЕРБ не съм от никой не ме кефите но се пак съм българин а ти какав си смешник

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини