Макрон подари на лидерите на Г-7 часовници от рециклирана пластмаса

  • 26 август 2019 18:44

  • 502
  • 0
Макрон подари на лидерите на Г-7 часовници от рециклирана пластмаса
© gettyimages

Лидерите на Г-7 получиха необичаен подарък от президента на Франция Еманюел МакронЕманюел МакронЕманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на в рамките на текущата среща на върха в Биариц - ръчни часовници, изработени от събрана в океаните и рециклирана пластмаса, предаде ТАСС, позовавайки се на телевизионния канал Бе Еф Ем.

Каишката на часовника е изработена в националните цветове на Франция - синьо, бяло и червено. Тялото му е черно, а циферблатът - тъмносин. Темата за опазването на околната среда и предотвратяването на климатичното затопляне беше определена от Франция като една от основните на срещата. Дискусиите по нея се водят на фона на големи горски пожари в Бразилия, Боливия, Парагвай и Перу. От бразилския Национален институт за космически изследвания (Inpe) съобщават, че през първите седем месеца на годината над 1,86 милиона хектара амазонски екваториални гори, разположени на територията на най-голямата южноамериканска страна, са били унищожени от пожари.

Еманюел МакронЕманюел МакронЕманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на заяви, че дискусиите на Г-7 са създали "условия за среща и следователно за договаряне" между президента на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския и иранския му колега Хасан Рохани за кризата около иранската ядрена програма, предаде БТА, цитирайки АФП.

Френският президент се надява, че такава среща може да бъде организирана "през следващите седмици. Още няма нищо решено, нещата са изключително крехки", предупреди той на заключителна пресконференция на форума в Биариц.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
502 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини