Борис Джонсън ще се срещне с Макрон и Меркел?

  • 17 август 2019 06:44

  • 938
  • 1
Борис Джонсън ще се срещне с Макрон и Меркел?
© Gettyimages (архив)

Британският премиер Борис ДжонсънБорис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден на 19 юни 1964 г. в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е ще се срещне във вторник и сряда с президента на Франция Еманюел МакронЕманюел МакронЕманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на и с германския канцлер Ангела МеркелАнгела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се, пише вестник "Гардиън", цитиран от Ройтерс.

Джонсън се опитва да убеди европейските лидери да възобновят преговорите за Брекзит. В противен случай Великобритания е изправена пред опасността да напусне Европейския съюз на 31 октомври без сделка. Прогнозите са, че подобен сценарий ще доведе до значителни затруднения, отбелязва Ройтерс.

Германското правителство заяви вчера, че Ангела МеркелАнгела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се ще се срещне скоро с Джонсън, но не уточни дата. Френското президентство все още не е коментирало информацията, а говорителка на Джонсън каза, че няма промяна в плановете за пътуването на британския премиер.

Очаква се Борис ДжонсънБорис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден на 19 юни 1964 г. в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е да участва в срещата на Г-7 във френския град Биариц следващия уикенд, информира още Ройтерс.

Последвайте канала на

БТА
938 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
BGEXIT

2019.08.17 | 11:46

1

И ние искаме BGEXIT за нас няма опасност от някакви такива сценарии ние сме си затруднени няма повече накаде BGEXIT братя

Добави коментар

Водещи новини