Путин ще посети Франция на 19 август

  • 13 август 2019 16:24

  • 555
  • 2
Путин ще посети Франция на 19 август
© Gettyimages (архив)

Държавният глава на Руската федерация Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 ще посети Франция на 19 август, където ще проведе разговори с колегата си Еманюел МакронЕманюел МакронЕманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на, съобщава официалното печатно издание на правителството в Москва – „Российская газета“, като се позовава на информация от Кремъл. „Това ще бъде еднодневно посещение", заяви говорителят на руския лидер Дмитрий Песков пред репортери.

Според съобщения на френските медии, срещата ще се проведе на Лазурния бряг в замъка на Форт де Брегансон.

Сред темите, които лидерите на двете страни ще обсъдят, Песков изброи двустранното сътрудничество, „което има много богато икономическо съдържание“ и международните проблеми.

„Традиционно Путин и Макрон използват срещите си, за да обменят мнения и да сравнят часовниците си по международни въпроси. Разбира се, Украйна и перспективите за продължаване на работата във нормандския формат" също ще фигурират в дневния ред, допълни говорителят на Кремъл.

Последвайте канала на

Novini.bg
555 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ужас

2019.08.13 | 16:58

1

Сороси, Путин нали беше в изолация?

Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2019.08.13 | 17:47

2

В изолация е разбира се, като пътува със самолета си заобикаля всички страни, които са в НАТО, и самолетът прави големи зиг загове

Добави коментар

Водещи новини