Момиче, оцеляло след отвличане от психопат: Събудих се гола и вързана

  • 25 юли 2019 19:28

  • 30676
  • 0
Момиче, оцеляло след отвличане от психопат: Събудих се гола и вързана
© Фейсбук

Австрийската професионална колоездачка Натали Бирли е била отвлечена във вторник вечерта. Тя е била с колелото си на път край град Грац. Около 17 часа е била блъсната от кола, която сякаш се появила от нищото. Полицията е потвърдила инцидента и разследва случая.

След удара последвали сцени като от психотрилър. Шофьорът завел Натали в отдалечена къща. Почти 7 часа тя била държана насилствено при него. През нощта той е задържан от австрийските специални части "Кобра".

Бирли разказва за преживяното пред вестник "Кронен". 

Миналия вторник около 16:30 часа била с колелото си. Бързала да се прибере към вкъщи, тъй като приятелят ѝ се грижел сам за 3-месечния им син. Само 30 минути по-късно денят ѝ се преобръща.

,,Един червен микробус изведнъж ме блъсна. Паднах, счупих лявата си предмишница'', разказва спортистката.

Шофьорът я ударил с дървена тояга по главата, завързал я с изолирбанд. Бирли изгубила съзнание. Когато се съвзема, е гола и завързана за кресло. Намира се в отдалечена къща, в която никой няма да я намери.

Похитителят ѝ казал:"Направи това, което искам, и утре ще бъдеш свободна".

Отношението към 27-годишната жена е ужасно. Непознатият мъж е въоръжен с нож, завързва очите на Бирли и я кара да пие вино и други алкохолни напитки. Иска да я задуши, като хваща носа и устата ѝ. Оставя я. После се опитва да я удави във вана с ледено студена вода.

Как Натали успява да се спаси?

,,Открих "ахилесовата му пета" - многобройните орхидеи в къщата му, и започнах да говоря с него'', споделя Бирли. Изведнъж мъжът започнал да се държи различно и проявил мило отношение към колоездачката.

Той разказал на Бирли за живота си - бил градинар, баща му починал, майка му започнала да пие, приятелката му изневерила. След като спечелила доверието му, Натали предложила на похитителя си - "ще кажем, че е било инцидент, но сега ме освободи".

Той се съгласява - отвързва я и я съпровожда до вратата. Бирли веднага се обажда на мъжа си. Полицията веднага анализира GPS данните от колелото на Натали. Около 3 часа през нощта срещу сряда полицията арестува 33-годишния мъж в дома му. Полицията предполага, че Бирли е била държана в тази къща.

,,Хиляди благодарности на всички, които вчера ме потърсиха. Не успяхте да ме намерите. Бях ударена, пребита, вързана и отведена в малка къща - сякаш беше лош филм. Благодаря на Бог, че успях да се освободя и съм добре, с изключение на едно счупено рамо и травма на главата", пише Бирли в профила си във ''Фейсбук'', като благодари на Университетската клиника в Грац.

Последвайте канала на

Novini.bg
30676 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини