Ковачев: Кощунство е Северна Македония да променя идентичността на починали хора

  • 05 юли 2019 21:20

  • 2975
  • 7
Ковачев: Кощунство е Северна Македония да променя идентичността на починали хора
© Булфото (архив)

Имахме ясно предложение водещите кандидати за ЕК да участват в предавания, да обиколят държавите и да се срещнат с хората. Беше логично да изберат нашия кандидат Манфред ВеберМанфред ВеберМанфред Вебер – германски политик. Манфред Вебер е роден на 14 юли 1972 г. в баварското селище. Това заяви евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Ковачев в предаването "Панорама" по БНТ.

"Урсула фон дер ЛайенУрсула фон дер ЛайенУрсула фон дер Лайен – германски лекар и политик (по баща Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е има важната задача да убеди и събере мнозинството в ЕП. Ние ще ѝ помогнем, но всичко зависи от нейните възможности", каза още той.

"Функцията на председателя на ЕК е изключително важна. Вебер положи всички усилия за прозрачно представяне пред гражданите на всички важни теми", допълни Ковачев.

"Не знам кой е заговорил за българи начело на ЕК, това бяха спрягани имена, а не официални номинации. Ако някой от България имаше възможност да получи такава позиция, нямаше съмнение, че трябва да е подкрепен - независимо дали е Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование или Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на. Търсихме мнозинство за най-доброто, което можеше да бъде предложено", разкри евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП.

"Със Северна Македония съвместно ще бъдем председатели по т.н Берлински процес. Трябва да помагаме на нашите исторически сънародници в тяхното влизане в ЕС. Нека преустановят фалшификациите и манипулациите. Кощунство е да променят идентичността на починали хора. Поздравяваме Стево Пендаровски за смелостта да изрази историческия факт, че Гоце Делчев е българин", коментира Андрей КовачевАндрей КовачевАндрей Ковачев е български политик от ГЕРБ, член на Европейския парламент от 2009 година досега..

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2975 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2019.07.06 | 11:01

7

da kolega no zapocna vece otstraniavane na pederasite i hemafroditite ot rakovodni postove vav evropa vi taka vashiat kandidat otpadna.

2019.07.06 | 08:31

5

Хората от Македония с право не искат да са като вас цигани .

Мунчо

2019.07.06 | 08:59

6

Мравояд ти хунза ли си бре или промита титовска кратуна?Чети бе чети ,забрави за коминтерна!!

Иван

2019.07.06 | 07:03

4

Браво.Хунзите югославски да го духат.Те са гнусни титови деца

Ковачле,

2019.07.05 | 22:06

1

Защо не поздрави и Борисов, че го изкара чужденец в родната му Македония, област българска?

Уча се !

2019.07.06 | 00:25

3

Ковачле ли си, тъпънар ли си ?!

Сегашната Северна Македония, какво общо има с Александър Велики, който е бил грък, от гръцката област "Макесония" ?

Отговора е, нищо общо няма !

Докато ние българите, все още имаме общо с Аспарух и неговия род !

2019.07.05 | 22:53

2

Браво. Само така с фиромските историци докато не покажат истинските документи от архивите за да ги видят всички

Добави коментар

Водещи новини