Борис Джонсън обещава да сложи край на "дигиталното разделение" до 2025 г.

  • 17 юни 2019 09:37

  • 875
  • 0
Борис Джонсън обещава да сложи край на "дигиталното разделение" до 2025 г.
© Getty Images/Guliver

Борис Джонсън, който е с най-големи шансове да заеме мястото на Тереза МейТереза Мей Тереза Мей - британски политик Тереза Мей (по баща Брейзър) е родена на 1 октомври 1956 г. в като лидер на Консервативната партия и премиер на Великобритания, обеща днес да "сложи край на дигиталното разделение" с осигуряване на оптичен широколентов интернет за всички до 2025 г., предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

След като бе критикуван, че отказа да участва снощи в телевизионните дебати между претендентите за поста на Тереза МейТереза Мей Тереза Мей - британски политик Тереза Мей (по баща Брейзър) е родена на 1 октомври 1956 г. в, Джонсън написа в авторската си колонка във в. "Телеграф", че ще ускори изграждането на оптична мрежа за широколентов интернет. "Правителството току що определи цел за сто процента широколентов оптичен интернет - до 2033 година! Това е смехотворна липса на амбиция", написа Джонсън.

"Нека кажем сбогом на подхода "маняна" (утре на испански) на Обединеното кралство към широколентовия интернет и да го осигурим за всички до 2025 година", предлага Джонсън. 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
875 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини