Ева Майдел: Европейският бюджет трябва да помага за намаляване на икономическата миграция в ЕС

  • 13 юни 2019 10:00

  • 371
  • 5
Ева Майдел: Европейският бюджет трябва да помага за намаляване на икономическата миграция в ЕС
© ПП ГЕРБ

В европейския бюджет трябва да има средства, специално предназначени за намаляване на икономическата миграция между държавите в ЕС. Средствата по кохезионните фондове помагат, но са нужни по-таргетирани мерки и финанси, за да може всеки европеец, който желае да се развива в своя регион, да го прави. В Европейската народна партия показахме, че можем да чуваме гласа на гражданите, а те искат промяна към Европа, която обръща внимание на отделния човек - независимо в коя точка на Европейския съюз живее и работи.

Това заяви българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева МайделЕва МайделЕва Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по по време на заседание на групата на ЕНП в Европарламента в испанския град Сан Себастиан, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

По време на срещата Майдел се срещна и разговаря с кандидатa на ЕНП за председател на Европейската комисия Манфред ВеберМанфред ВеберМанфред Вебер – германски политик. Манфред Вебер е роден на 14 юли 1972 г. в баварското селище, премиерa на Хърватия Андрей Пленкович, генералния секретар на ЕНП Антонио Лопес, председателя на Испанската народна партия Пабло Касадо и други лидери и членове на ръководството на най-голямата европейска политическа сила.

„За доверието в ЕС е важно председателят на Европейската комисия да е избран максимално демократично и прозрачно. Именно затова в ЕНП избрахме нашия кандидат – Манфред ВеберМанфред ВеберМанфред Вебер – германски политик. Манфред Вебер е роден на 14 юли 1972 г. в баварското селище, най-рано от всички останали партии - шест месеца преди европейските избори. Европейците избраха Европейската народна партия за първа политическа сила в Европа и това прави избора на Вебер най-логичния. Това ще бъде и добра новина за нас, защото той е истински приятел на България и в отлични отношения с премиера Борисов“, допълни българският евродепутат Ева МайделЕва МайделЕва Майдел е български евродепутат от ГЕРБ. Родена е на 26 януари 1986. Завършила е бакалавър по.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
371 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2019.06.13 | 10:46

5

Един от най-интелигентните български евродепутати, от групата на ГЕРБ, разбира се.

2019.06.13 | 10:44

4

bre kurvata bre da sprem migraciata m-u evropa i da pomagame za migraciata na arabskite manafi.

2019.06.13 | 10:36

3

ЩЕ ЖИВЕЕМ В ОБЕДИНЕНА ЕВРОПА АМА ВСЕКИ ЩЕ СИ СТОИ ДОМА ДА НЕ ПРЕЧИ НА ДРУГИТЕ ХАХАХАХАХАА

да

2019.06.13 | 10:20

2

тая как ли и се цръцкат на устенцата

еврокомсомолката

2019.06.13 | 10:11

1

тая дрисла ще каже ли нещо смислено, освен някакви летящи ленински лозунги...., а онази другата - дигитализира ли се достатъчно?!??!

Добави коментар

Водещи новини