Найджъл Фараж: Доналд Тръмп е по-подготвен за Брекзит от Тереза Мей

  • 06 юни 2019 10:18

  • 893
  • 2
Найджъл Фараж: Доналд Тръмп е по-подготвен за Брекзит от Тереза Мей
© Getty (архив)

Американският президент  Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския е по-подогтвен за Брекзит от премиера в Лондон Тереза МейТереза Мей Тереза Мей - британски политик Тереза Мей (по баща Брейзър) е родена на 1 октомври 1956 г. в, е заявил Найджъл Фараж.

Политикът в интервю за вестник "Индипендънт" е заявил, че стопанинът на Белия дом има по-ясни възгледи за излизането на Обединеното кралство от Европейския съюз, отколкото британския министър-председател. "Бях поразен от това колко сериозни са американците и техният държавен глава за това, както и от подготовката им", заяви британският политик пред "Индипендънт". "Изглежда в САЩ са мислили доста повече по въпроса от нас", добави той, цитиран от БТА.

Фараж, чиято новосъздадена Партия на Брекзит спечели на европейските избори миналия месец 28 от 73-те британски места в Европейския парламент и почти една трета от всички гласове, отдавна критикува колебливите преговори на Мей за изваждането на Великобритания от ЕС.

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
893 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
хубо, де

2019.06.06 | 16:52

2

Като го вкарат в преговорите тоя пуяк, какво ще направи повече от Мей? Проблемът е в самата държава, не в ЕС. Умря циганката, дето ги хвалеше с Дончо, та сега си разменят комплименти като свенливи девици - чрез медиите.

2019.06.06 | 14:48

1

Тереза мей е жертва на педенгурите от Брюксел -ЕС ЕК и ЕП

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини